2777
2789
عنوان

خصوصیات بهشت

65 بازدید | 11 پست

اونجا ازدواج هست اونجا کار کردن نبست اونجا عشق و‌عاشقی هست اونجا علم اموزی هست اما نه اینجور که ادم سختی بکشه در ضمن هر چیزی بخواید براورده میشه هر روز اونجا در حال براورده کردن یه ارزوی جدید هستند مثلا در بهشت یک بازار هست به نام بازار چهره که هر هفته چهره های زیبای جدبد می اورند و‌هر هفته ادم اونجا چهرش رو میتونه عوض کنه و جهره های بهشتیان همه سفید جوان و زیباست در روایت داریم هر شادی در برابر شادی بهشتیان غم هست یعنی بهشتی ها فوق العاده شادن ما تو این دنیا هم دنبال شادی بی انتها هستیم ولی هیچ وقت بهش نمیرسیم

چقدر شبیه بلاد کفره

در بلاد کفر هر هفته چهره ها عوض میشه ؟اونجا همیشه ارزو خا براورده میشه ؟ در بااد کفر همش باید کار کنی بدی مالیات هم خودم الان دو تا از پسر عمو هام امریکا و‌المان هستند و داییم یک سال فرانسه زندگی کرده برام تز اونجا گفتن چه خبره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در بلاد کفر هر هفته چهره ها عوض میشه ؟اونجا همیشه ارزو خا براورده میشه ؟ در بااد کفر همش باید کار کن ...

چون هیچکی تا حالا به این بهشت برین نرفته و اینهایی که گفتی همه توهمات بودن از یک مدینه فاضله، تنها بهشت برین و مدینه فاضله ای که ما می‌شناسیم و می‌بینیم همین دیار کفره

با توهم نمی‌شه زندگی عزیزجان

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
چون هیچکی تا حالا به این بهشت برین نرفته و اینهایی که گفتی همه توهمات بودن از یک مدینه فاضله، تنها ب ...

اولا که پیامبر در شب معراج بهشت را دیده و خیای از کسانی که رفتن اون دنیا برگشتن بهشت برزخی دیدن در ضمن هر عقل سالمی وحود بهشت و‌جهنم رو‌تایید اکر کسی خوبی کنه پاداش خوبی کجا میبینه اونهایی که هزاران نفر رو‌کشتن سزای کارشون کجا میبینند و اینکه اون بچه هایی که در سن کم میمیرند تگر دنیای دیگه نباشه بهشون ظلم شده در ضمن اگر بهشت مورد نظر شما همون بلاد کفره این بهشت رو‌نخواستیم چون‌همش باید کار کنی و مالیات بدی

اکر بهشت نباشه خیلی زندگی احمقانه میشه جون یه نفر تو‌خانواده پولدار به دنیا میاد تا اخر عمر خوش هست یه نفر تو افریقا به دنیا میاد تا اخر عمر گرسنه است این چه عدالتی هست 

هیچوقت نقد رابانسیه عوض نکن

اتفاقا این دنیا همش توهمه ادم به خواسته هاش که میرسه میبینه هیچی توش نبوده و زود خسته میشه  و‌ نقد واقعی بهشته 

در ضمن کسانی که برای بهشت تلاش میکنند اتفاقا از همین دنیا هم بیشتر لذت میبرند افراد کافر که دلشون به خدا قرص نیست زودتر افسرده میشوند

بهشت و جهنم هست عزیزم قطعا هست کسانی که قبول نداره بخاطر اینکه هوسهای این دنیا و راحت طلبی ولشون نمیکنه ولی انقد که به ریز ریز اعمال رسیدگی میشه من یوی اصلا توقع بهشت ندارم فقط میگم جهنم نبرن عذابم ندن کافیه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
اولا که پیامبر در شب معراج بهشت را دیده و خیای از کسانی که رفتن اون دنیا برگشتن بهشت برزخی دیدن در ض ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من راجع‌به چیزی که داریم می‌بینیم دارم صحبت میکنم شما سریع میگی پسر عمه ام اینجوری اونجوری ردش می‌کنی 

بعد راجع‌به چيزی احدالناسی  ندیده، نه تنها دفاع میکنی ازش که تشریحشم می‌کنی؟ جوری که انگار تور تفریحی بهشت به جهنم داری هر هفته 

واقعا مردم عجیبن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش