2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا انقدرخواستگاردارن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 67 پست
قربونت برم من ایشالله قسمت خودتولی واسه هیچی عجله نکن فقط دعا کن خدا تورو قسمت یه ادم اهل و خوب بکنه ...

چشم عزیزم🥰میسپارم دست خودش

انشالله شماهم خوشبخت باشی همیشه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم الهی که بهترینل برات اتفاق بیوفته شغل منم فقط سروکارم با خانومه ولی خب اونا معرفی میکردن

😍😍ای جاااانممممم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛
نه معمولی اتفاقا دخترونه وظریف

خب پس حتما خیلی کمتر میزنی ببین الان سنت هم ک کمه بعضی دخترا وقتی به ۲۵ یا ۲۶ میرسن خواستگار زیاد میاد براشون دوست خودم اینجوری بود یهو تو این سن خواستگاراش هجوم آوردن تو ۲۸ سالگی با یه قاضی ازدواج کرد

عزیزم خب خیلی چیزا ملاک هست،طرف قیافش معمولیه ولی از خانواده خوبی آن حداقل ارزش اعتبار دارن بیشتر تر ...

بله دقیقا حرفتون کاملا درسته🫰

نه خانواده من اتفاقا آدم های درستی هستن

اما خب من نزدیکانم رو ازدست دادم سریه تصادف

ممنون که وقت گذاشتین

امیدوارم بهترینابراتون اتفاق بیفته❣️

شرایطتت رو بگو یه بنده خدایی دنبال عروس میگرده معرفیت کنم

نهههه😂بعد بگه کجا آشناشدین نی نی سااییتتت

خب پس حتما خیلی کمتر میزنی ببین الان سنت هم ک کمه بعضی دخترا وقتی به ۲۵ یا ۲۶ میرسن خواستگار زیاد می ...

هم شماخوشبخت باشین هم دوستتون😍

چشم صبرمیکنم

نخند بشین بجادرس خوندن چهارتاخاستگارپیداکن یکم پزشوبدیم

هعی 

اتفاقا الان کتاب جلوم بازکرردممم🥲

خب همون به خانواده و واسطه و اینا ربط داره ، باید خانوادگی اجتماعی باشید اونوقت برای توهم خواستگار م ...

چشم عزیزم صبر میکنم

دقیقا ما کلا رفت وآمدمون صفره

فدای کمالاتت،انشالله خداوند بهتریناشو نصیبت کنه،و عاقبت بخیربشی

همچنین شمااا😍😍😍