2777
2789
عنوان

دیشب سه تومن رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 30 پست
نه نمیشه آخه زشته نمیتونم بگم واقعا دیشب هم خیلی تشکر کردن گفتن زحمت دادیم دستتون درد نکنه

تشکرکنه بگو منظورش اینجوربوده دیشب دیگ روم نشد جلو شوهرت بگم.. من بودم میگفتم ۳ملیون خیلی زیاده.. حالا کو تادفعه بعد هم خدابزرگه من باشم میگم خوددانی

نه سری بعد بریم بیرون قطعا اونا حساب میکنن

خب دیگه اعصابتونو سر این موضوع ها خالی نکنید

شوهرت خاسته مثلا احترام بزاره و تعارفای شاابدالعظیمی

میدونست بعدن اینجوری میشه دنگ هر کسی از کارت خودش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دوستم رفتیم بیرون هی اصرار کرد که حساب کنه گفتم باشه دفعه بعد من حساب میکنم رسیدم خونه زنگ زد گفت چطور بود از غذا خوشت اومد؟😐😂 گفتم شماره کارتتو بده گفت نه گفتم منتظرم زود باش بعدم خداحافظی کردم 🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

واقعا کیفیت غذاهای رستوران خیلی بدهکاش سه تومن رو جور دیگ خرج میکردید

والا موافقم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
با دوستم رفتیم بیرون هی اصرار کرد که حساب کنه گفتم باشه دفعه بعد من حساب میکنم رسیدم خونه زنگ زد گفت ...

میخواستی بگی اولین بارم بود رفته بود رستوران تا حالا کسی همچین لطفی به من نکرده بود

واییییی استاتر دقیقا همین موضوع مو به مو برای من اتفاق افتاد یعنی قشنگ من سوختم ،طرف هم بعدا حساب نک ...

وای دوران دانشگاه با دوستان رفتم کافیه من حساب کردم که بعدا بدن دنگشونو، ولی ندادن هنوزم گاهی بهش فکر میکنم 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بنظرم زشته الان دیگه چیزی بگید. مقصر شوهر خودته که روش نشده الان هم اتفاقی نیفتاده که، خواهرته، صددرصد جبران میکنه.

یکم سختتر بگذرونید ولی نگید زشته.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
میخواستی بگی اولین بارم بود رفته بود رستوران تا حالا کسی همچین لطفی به من نکرده بود

به خدا انقدر عصبی شدم نامرد نذاشت از در خونه بیام تو 

حالا چقدر بود کلا ۷۰۰ تومنم خرج نکرده بود🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

خب دیگه اعصابتونو سر این موضوع ها خالی نکنیدشوهرت خاسته مثلا احترام بزاره و تعارفای شاابدالعظیمیمیدو ...

آره باباااا نه اصلا برامون زیاد مهم نیست شوهرم الان میگه اشکال ندارع عوضش خیلی خوش گذشت بهمون سری بعد میریم آبجیت اینا حساب میکنن

واییییی استاتر دقیقا همین موضوع مو به مو برای من اتفاق افتاد یعنی قشنگ من سوختم ،طرف هم بعدا حساب نک ...

نبخدا من اصلا عین خیالم نیست شوهرمم زیاد براش مهم نیست ولی خب میگه اینکار هم می‌تونستم کنم

واقعا کیفیت غذاهای رستوران خیلی بدهکاش سه تومن رو جور دیگ خرج میکردید

نه اینجا ک ما رفتیم عالی بود سفره خونه و رستوران درجه یک بود آنقدر شلوغ میشه ک ما از شب قبلش جا رزرو کردیم