2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین همینومیگم چراشوهرت داره میره خونه مامانش چراپیش خودش میگه زن دارم دل زنم نشکنه چرابرم خونه ننم ...

ن  قراره باشه ولی خیلی کم ولی بعدش میره خونه ننش تا دیروقت گفت تو هم بیا گفتم حوصله کسی و شلوغی رو ندارم

.

چی چی بداخلاق من از اجیل اصلا خوشم نمیاد ولی اخه کی میخره با این قیمتا

هعی...

واقعا سفره های مردم کوچیک شده🥲

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
ب قول بابام ک میگه هرکی ک خونه شاه رودیدخونه خودشوک خراب نمیکنه 🫂وقتی ول باشه ازدربانک ک میری انورت ...

واااای منم این حرف و همیشه از دهن مامانم می‌شنوم حتی همون حرف و ک پول باشه و سلامتی هرروزت عیده و...

.

قربونه دهنت منم دیروزرفتم باسلوق بقران شیش تادونه برداشتم شد۴۶هزارتومن اشنابودبخداوگرنه میخاستم بزار ...

البته نشاسته واسه باسلوق بخری همون 30،40 تومن میشه ولی بجای شیش تا میتونی کلی درست کنی

خونگیاش خیلی خوب ترم میشه

خوراکی شب یلدا انار و لبو و... این چیزای قرمزه که هر کی در حد خودش می‌زاره با دیوان حافظحالا شب نشین ...

اره دقیقا ولی خب کلا ما خونه مامانم بودیم پارسال ن سال قبلش هممممه چی بود حتی شامم پلو و فسنجون بخدا از هرچیزی یک ذره خوردیما تنقلات و شیرینی و آجیل پفک و پفیلا بعد سفره شامو ک پهن کردیم همه گفتیم انقدر خوردیم ک سیریم جا نداریم نگه دارین برا فردا ناهار  هیچوقت نتونستیم شامو بخوریم نگه داشتیم برا ناهارش اما امسال دیگ مث سالای قبل نیس مامانم حال نداره منم خودم حال ندارم اعصاب ندارم حوصله ندارم 

.

همچنین عزیزدلم انشالله امشبتون شب شیک و خوبی باشه براتون و پر از شادی و خوشی و برکت و از امشب ب بعد ...

مرسیییی مهربون،ممنون عزیزدل،،روزگار توام همراه عزیزانت خوب و شیرین و سبز،، دعاهای خیرت برگرده به خودت الهی، فلک بادلت بچرخه الهی جونم🩵🧡🩵

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️