2777
2789

بزن تو کارای مادلینگ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونایی که الان مسخرت میکنن قبولم بشی میخوان بگن فرهنگیان که با کد شارژم قبول میشن.. چرا بهترشو قبول نشدی؟ برای خودت تلاش کن.. برای چیزی که حالت رو خوب کنه

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

همونایی که الان مسخرت میکنن قبولم بشی میخوان بگن فرهنگیان که با کد شارژم قبول میشن.. چرا بهترشو قبول ...

والا پشیمونم از اینکه پشت کنکور نموندم الان زندگی راحتی داشتم دیگ معلوم نیس آزمون استخدامی رشته حقوق بگیره

در سکوت ب تلاشت ادامه بده 

بگذار موفقیتهایت به جای تو صحبت کنن 

هیچ وقت ب کسی نگو برای چ هدفی تلاش میکنی

وگرنه نفسهلا،نمیذارخه ب موفقیتی دست پیدا کنی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
۲۴سالمه دیگ میرم۲۵ واقعا سنم رف هیچ کاری نکردم

همین که یک لیسانس داری از خیلیا جلوتری من همین لیسانسم ندارم

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

در سکوت ب تلاشت ادامه بده بگذار موفقیتهایت به جای تو صحبت کنن هیچ وقت ب کسی نگو برای چ هدفی تلاش م ...

الان بخاطر تحقیر و طعنه نمیتونم تمرکز کنم رو درس مدام حرفشون تو مغزم تو گذشته تو اشتباهات