2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چراتو فامیل ما همه ازدواج میکننتنهاکسی ک مجرده منم

شاید میدونن دختر افسرده و بی انگیزه و تنبلی هستی نمیان سراغت.

ببین پاشو برو ورزش کن برو استخر برو دنبال کار و حرفه 

تقریبا کاری نیس ک حالمو خوب کنهاز طرفی بسیار چاق شدم

ببین اگه شده به اجبار و اکراه برو سرکار

باشگاه برو وزنت بیاد پایین حتما، این موضوع خیلی مهمه

همیشه تمیز و مرتب باش ولی آرایش شدید نکن 

کتاب خون باش 

سعی کن تو یه موضوعی برند باشی مثلا ورزش یا هنر خاصی

خودت متاهلی

اوهوم

ببین نمی‌گم ازدواج بده ازدواجم مثل پدر مادر خوب،بچه ی خوب،خواهر برادر خوب خیلی هم عالیه باعث پیشرفت و ارامشت میشه ولی دیگه آدم درست درمون پیدا نمیشه شوهر من خیلی اخلاق خوبی داشت الان هرچی میگذره بخاطر شرایط مالی از بس زحمت می‌کشه و ب جایی نمیرسه بیشتر وقتا قاطیه خودمم ک‌ شاغلم همیشه میگم کاش مجرد بودم میومدم خونه غذای گرم،خونه تمیز نه شوهری نه بچه ای ک هی غر بزنن و مدام باید بهشون سرویس داد! قبول کن متاهلی خییییلی سخت‌تر و پیچیده تر از مجردیه

وقتی یکی حرفی بهم میزنه رژیمو.میشکونم و شروع می کنم ب خوردن

زیر نظر متخصص تغذیه باید رژیم بگیری 

ببین صد بار هم شکستی باز دوباره از اول بگیر

خوش هیکل بودن خیلی مهمه کنارش حتما باشگاه برو‌

یه مدت که بری عادت میکنی 

خواهر شوهر منم امسال ۳۱ سالش میشه ولی انقدر با اعتماد بنفسه اصلا کسی جرات نمیکنه ازش بپرسم چرا ازدواج نمیکنی همچین از خودش تعریف می‌کنه بیا ببین میگه من طبیعی خوشگلم همه جای صورتم خوشگله نچراله بخدا آنقدر گفته منم باورم شده خیلی خوشگله درصورتی که خیلی معمولیه نه زشته نه خوشگل اعتماد بنفستو بالا ببر

اوهومببین نمی‌گم ازدواج بده ازدواجم مثل پدر مادر خوب،بچه ی خوب،خواهر برادر خوب خیلی هم عالیه باعث پی ...

اره قبول دارم

اما مجردی هم سخته

اگ از مشکلاتش بگم سرت سوت میکشه