2777
2789
عنوان

این لباس خوبه واسه امشب ⁉️ تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 61 پست
آره نمی‌خوام بفهمن

مجبوری امشبو یه جوری تحمل کنی فاز غمم نگیر  

بدون دلیل یا با دلیل حق نداره دست روت بلند کنه  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره نمی‌خوام بفهمن

همون موقع اعجوبه بازی در میاوردی . حالا هم امشبو سپری کن . دفعه دیگه اگه دست روت بلند کرد دهنشو سرویس کن وگرنه پرو میشه . یه دختر با هزار امید و آرزو ازدواج میکنه که یه لندهور عذابش بده 

من تاپیک قبلیتو خوندم امشب که هیچی ولی این کتک زدنشو به پدرت بگو اگه ازمن  می‌شنوی نذار دستش الکی هرز بشه 

کسی که  یه بار بزنه بازم میزنه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بی شرف بگردم برا دلت میدونم چی میکشی

باور کن اگه خودمون تنها بودیم یا مصلا خونه خودمون بودیم فوقش من قهر میکردم باهاش حرفم نمیزدم 

ولی جلوی برادرش خوردم کرده نمیتونم هضم کنم اصلا 

نمیتونم دیگه جلوی برادرش ادعا کنم که آره شوهرم پشتمه میترسم با یه پوزخند و طعنه و کنایه جوابمو بده 

شوهرم جلوی همه سرم داد میزنع الآنم که کتک می‌زنه هیچ احترامی برام قائل نیست دیگران چجوری بهم احترام بزارن؟ 

دیگه حاضرم بمیرم ولی بین خونوادش نباشم ولی جلوی اونا مثل ی غریبه باشه باهام نمیتونم هیچ جوره دیگه باهاش خوب باشم هیچ وقت از دلم نمیره حلالش هم نمیکنم 

با پدرم راحت نیستم حاضرم بمیرمم ولی خونوادم نفهمن

یه روز دیگه دوتاتون آرومتر شدین بشین جدی باهاش صحبت کن   

باور کن اگه خودمون تنها بودیم یا مصلا خونه خودمون بودیم فوقش من قهر میکردم باهاش حرفم نمیزدم ولی جلو ...

خودت خواستیش که نمیتونی به خانوادت بگی یعنی با زور خودت با ازدواجت موافقت کردن یا پدرت خوب نیست

خخواهشا تابلو نکن که با خانوادت راحت نیستی چون بدتر میکنه .

😅 بنظرتون چرا نمیگم به خونوادم؟ 

چون اونا باعث این تو سری خور بودن من شدن 

جلوی شوهرم کتکم زدن مثلا شوهرم جلوشونو می‌گرفت که بابام با قیچی منو نکشه مامانم با دو دست پشت هم بهم سیلی میزد هزار بار پرتم کرده با پشت افتادم رو زمین جلوی شوهرم خورد شدم 

فک نمی‌کردم شوهرمم خودش اینجوری خوردم کنه 

الان واقعا توی حالتیم که دیگه به هیچ کس تکیه نمیکنم هیچ کس برام مهم نیست 

من افسرده ام خیلی ضعیفم فقط کارم شده گریه 

از این آدمای نامرد بی رحم به کی پناه ببرم؟ هرچقدرم خدارو صدا میزنم نمی‌شنوه انگار من خیلی واسه این دردا بچه بودم 

خودت خواستیش که نمیتونی به خانوادت بگی یعنی با زور خودت با ازدواجت موافقت کردن یا پدرت خوب نیست

آره خودم انتخابش کردم چون فکر میکردم شبیه خونوادم نیست ولی عین‌شونه ، کارشون له کردن ادماست 

نمی‌دونم چقدر وجودم درد داره چقدر قلبم شکسته ولی می‌دونم قابلیت اینو دارم تیکه تیکه گوشت بدنمو در بیارم همه جام درد می‌کنه 

انقد گلومو فشار داده نمیتونم نفس بکشم دیشب تا صبح لرز داشتم خواب به چشم نیوفتاده همه وجودم درد می‌کنه 😭 

تروخدا برام دعا کنید یا بمیرم یا آروم شم خیلیییی خسته ام 

همه چی رو میشه خرید همیشه رو میشه جبران کرد 

الا دلی که شکسته شده الا غروری که خورد شده