نگین چقدر تاپیک میزنی بخدا ذهنم درگیره میدونم خوشبختی نمیاره باباش گفت 14 تا خانوادمم دیگ هیچ نگفتن حتی گفتن دخترمون راضی نیست ما راضیم دیگه گفتم کمه ما با هم دوست بودیم خانواده داماد مخالفه دیگه راضی شدن یک ماه دیگه نامزدیمه نامزدم فت یه شمش 100 گرمی میزنم اونم باز کمه خودشم راضی نیست نمیدونم چیکار کنم میترسم به خاطر یه مهریه بهم بخوره چون عاشقشم خانه هم نداره که بزنه اسمم گفت من هرچی درمیارم میزنم اسمت ولی نداره که اگه بهم بزنم احساس میکنم خودم نمیبخشم پشیمون میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهریه که ضامن خوشبختی نیست ولی ممکنه بعدا بگن بی ارزش بودی،میدونم خرید و فروش نیست که رقم تعیین کنن ولی خب اینطوری جا افتاده... مهریه من ۱۱۰ تا سکه به اضافه چیزای دیگه که خب ارزشش از سکه ها بیشتره،پدرشوهرم همیشه میگه تو برا خانوادت ارزش نداشتی .
نمیدونم چه حکمتی بود من ۸۳ تا شانسی افتاد به زبونم وزد و متاسفانه شوهرم بعد ازدواج به یه دختر متولد ۸۳ بهم خیانت کرد😏😏😏البته شوهرم از ۱۱۴ هی راضیم کرد که کمش کنم بعد از ۸۳ تا پایینتر دیگه نرفتیم یعنی قبول نکردم