2777
2789
عنوان

بچه ها مهریم خیلی کمه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2274 بازدید | 154 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهریه که ضامن خوشبختی نیست ولی ممکنه بعدا بگن بی ارزش بودی،میدونم خرید و فروش نیست که رقم تعیین کنن ولی خب اینطوری جا افتاده... مهریه من ۱۱۰ تا سکه به اضافه چیزای دیگه که خب ارزشش از سکه ها بیشتره،پدرشوهرم همیشه میگه تو برا خانوادت ارزش نداشتی .

مال من ۴۰۰ تا بود.هیچی نتونستم بگیرم.بار دوم با ۱۴ گرم طلا ازدواج کردم خودم خواستم خانواده همسرم میگ ...

آفرین،،واقعا درست میگی.....مهم شناخت طرف مقابلته.....

این بنده خدا هنوز توشناخت طرف مقابلش مردده

مهریه من به جز اون ۱۱۰ تا سکه ،یک کیلو و سیصد گرم طلای کار شدست.هیچکس اون طلا یادش نیست،پدرشوهرم همی ...

چه خوب 

یعنی چی برا خانوادت ارزش نداشتی؟ یعنی فکر میکنه همون ۱۱۰ تاس که اینو میگه؟

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
آفرین،،واقعا درست میگی.....مهم شناخت طرف مقابلته.....این بنده خدا هنوز توشناخت طرف مقابلش مردده

بله متوجه شدم.امیدوارم همه انتخاب درست داشته باشن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

نمیدونم چه حکمتی بود من ۸۳ تا شانسی افتاد به زبونم وزد و متاسفانه شوهرم بعد ازدواج به یه دختر متولد ۸۳ بهم خیانت کرد😏😏😏البته شوهرم از ۱۱۴ هی راضیم کرد که کمش کنم بعد از ۸۳ تا پایینتر دیگه نرفتیم یعنی قبول نکردم