2777
2789
عنوان

اشپرا بیان فسنجون

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیم کیلو گردو رو دو یا سه بار چرخ کن پیاز رنده شده رو سرخ کن کمی که سبک شد گردو رو اضافه کن و آب و ی ...

گردو هرچه ریز تر و حالت پودری تر باشه بهتره درسته؟

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...

برا ۸ نفر فک کنم ۶ تا سینه مرغ رو که هر کدومو از وسط نصف کردین( حتما یخش وا شده باشه) رو بذارید داخل یه قابلمه برزرگ چند قاشق آب جوش بریزید و با یه پیاز بزرگ درسته بذارید تف بخورن تا خون ایناشون بیاد بیرون روغنم اصلا نریزید که گردو خودش یه عالمه روغن میده حالا روی مرغاتون یکم  فلفل سیاه بزنید و گردوهاتون فک کنم ۴۰۰ گرم باشه کافیه(گردوهارو انقد چرخ کنید که کاملا ریزه ریز بشه و به روغن بیوفته) حالا گردوی چرخ کرده با یک قاشق رب گوجه و دو قاشق رب انار ترش و دو قاشق رب انار شیرین و به میزان لازم نمک و به اندازه ای روشون آب جوش بریزین که کمی بالاتر از مرغا باشه و با حرارت ملایم بذارید ۴ ساعتی بپزه( بهتره بعد یه ساعت زیر قابلمه شعله پخش کن بذارید) اگر رب انارتون ملسه همون ۴ قاشق بزنین