به ارای هر نفر چقدر گردو؟گردو هارو چه اندازه خرد کنم؟درشت تر باشه بهتره یا پودر تر باشه؟رب انار ترش چند قاشق بریزم؟کلن دستور پختش رو لطف کنید برام بگید
(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برا ۸ نفر فک کنم ۶ تا سینه مرغ رو که هر کدومو از وسط نصف کردین( حتما یخش وا شده باشه) رو بذارید داخل یه قابلمه برزرگ چند قاشق آب جوش بریزید و با یه پیاز بزرگ درسته بذارید تف بخورن تا خون ایناشون بیاد بیرون روغنم اصلا نریزید که گردو خودش یه عالمه روغن میده حالا روی مرغاتون یکم فلفل سیاه بزنید و گردوهاتون فک کنم ۴۰۰ گرم باشه کافیه(گردوهارو انقد چرخ کنید که کاملا ریزه ریز بشه و به روغن بیوفته) حالا گردوی چرخ کرده با یک قاشق رب گوجه و دو قاشق رب انار ترش و دو قاشق رب انار شیرین و به میزان لازم نمک و به اندازه ای روشون آب جوش بریزین که کمی بالاتر از مرغا باشه و با حرارت ملایم بذارید ۴ ساعتی بپزه( بهتره بعد یه ساعت زیر قابلمه شعله پخش کن بذارید) اگر رب انارتون ملسه همون ۴ قاشق بزنین