2777
2789
عنوان

بنظرتون با این خواستگارم چیکار کنم

333 بازدید | 16 پست

حقوقش ۱۶ تومنه میگه سختمه توام باید کمک کنی ی کارت با حساب مشترک داشته باشیم . من دوس نداشتم ولی چون از پسره خوشم میاد گفتم باشه بهت کمک میکنم . حالا میگ مهریتم کن ۷۰ تا با تنصیف اموال

از لحاظ خانوادگی در سطح همیم و فرهنگ و اخلاقمونم مثل همه جفتمونم کارمندیم . بنظرتون چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم سریع تاپیکت رو ببند الان یه دیونه میاد عکس مستهجن میذاره

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

ینی ازت میخواد تو هم پول بیاری؟خرج و مخارج تماما وظیفه اقاعه

الان دیگه نه تنها خانم و  آقا بلکه باید کل اعضای خانواده کار کنن تا زندگی  بگذره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
اخه حقوقش نمیرسه کلا ۱۶ تومنه با این حال من گفتم باشه ولی دیگ مهریرو ۱۱۴ تا نظرمه

عزیزم حتما قبلش برید مشاوره قبل ازدواج

از تجربه من استفاده کن

ما که این مشکلاتو نداشتیم الان هزار و یک مشکل داریم

شما از الان سر این مسائل پیش پا افتاده یارو داره ارد ناشتا میده

الان دیگه نه تنها خانم و آقا بلکه باید کل اعضای خانواده کار کنن تا زندگی بگذره

من مخالف شاغل شدن خانم نیستم

اما اینکه مرد نتونه به تنهایی از پس مخارج بربیاد به نظرم بی عرضه س

اطرافیان ما مردا خیلی کاری ان و خودشون به همه جا میرسن دیگه به درآمد زنشون محتاج نیستن بلکه زنه فقط خرج میکنه و خوش میگذرونه

این چ‌گاویه چرا اینکار میکنه

نمیدونم والا تو هر تاپیکی هم میره 

بلانسبت گاو اینا بی وجودن

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷