2777
2789

مادرشوهرم اینقدر اذیتمون کردو دروغ گفت ک ما از خونه پدرشوهرم بریم 

ب دروغ میرفت ب پدرشوهرم میگفت اینا این حرفا رو زدن اینو پشت سرت میگن بعد بین منو شوهرمو باباش دعواراه مینداخت

بعدم میرفت سجادشو پهن میکرد نماز استغفار میخوند

حلالش نمیکنم ک باعث شد مااز شهرمون بریم  بچم خیلی تنهاست خودم افسرده شدم

هیچکس رونداریم توی اون برهه ک باهامون دعوامیکرد شوهرم انتقالی گرفت اومدیم هری ک هیچکس روندارم ن من ن شوهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتربرابچت هم سرگرمی جدیدایجادکن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اینقدر حرص نخورید. الان حداقلش اینه که از شر اون زن راحت شدین. سعی کنید دوست پیدا کنید. گاهی تنهایی ...

امشب شب یلداس همسرم تا دیر وقت سرکاره ماهم تنهاییم حداقلش میرفتم خونه بابام اینا

بابا ولش کن بهتر منم این مشکلات رو داشتم بچه هامو برداشتم اومدم یه شهر دیگه باهم عشق میکنیم انقدر راحتیم 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
اوو اره ولی خودمون از تنهایی خسته ایم

با بچت برو بیرون 

تو خونه ورزش کن..فیلم ببین ..غذا درست کن ..وقت بزار برای بچت 

میدونم سخته ولی عادت میکنی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
چرا خدا کاریش نداره اینقدر بده ولی هیچ کاری نمیکنه

تازه اینا بس دیوونه ان جاشونم تو بهشته ولش کن همینجا تو جهنم خودش بسوزه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

از الان برای خودت و هسرت و فرزندت تدارک ببین اگه میتونی هندوانه بخر پفیلا درست کن تخمه بخر کیک بزن یه سفره قشنگ پهن کن با خانوادت تصویری بگیر با بچت کیف کن 

من اگه به جای شما بودم به اون جهنم برنمی گشتم

امشب شب یلداس همسرم تا دیر وقت سرکاره ماهم تنهاییم حداقلش میرفتم خونه بابام اینا

دختر قوی باش. منم تو شهر غریبم و کسی رو ندارم. اما سعی میکنم محیط خونه رو برای همسر و پسرم شاد نگه دارم. یک مادری. بتنهایی یک لشگریم....

اینطوری کم نیار که دشمن شاد نشی. میگذره اینروزا.