2777
2789
عنوان

با بچه دوماهه یلدا دعوتم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 22 پست
منی که نوزاد دارم درکت میکنم به نظرم یه بهونه بیار نرو طفلک پسر من دوهفته افتاد بخاطر این ویروسای عج ...

نوزاد شما چند ماهس؟ ازاین ویروس جدیدا گرفت؟

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
برو .بچه دوماهه ویروس میگن بهش اثر نمیکنه

دخترمن دوماهش بود کرونا گرفت انقدر عذاب کشیدیم دکتر دیگه داشت جوابمون میکرد این طفلیا از جفتی که جداشن عین جوجه بی دفاع میمونن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نوزاد شما چند ماهس؟ ازاین ویروس جدیدا گرفت؟

آره الان ۷ماهشه از ۵ماهگی هی درگیر میشد 

دخترم دوماهش بود که کرونا اومد اونم مبتلا شد اون روزی که دکتر گفت دعا کن بمونه برات فراموش نمیکنم خودم از بیمارستان مرخصش کردم درمان رو شروع کردم 

دخترمن دوماهش بود کرونا گرفت انقدر عذاب کشیدیم دکتر دیگه داشت جوابمون میکرد این طفلیا از جفتی که جدا ...

واسه من شیرخشکیه براهمین بیشتر نگرانشم خداروشکر ک نینیت صحی سالم ب اغوشت برگشت اخه اینقدر پیله هستن مادرشوهرم و‌میدونم پشت سرم حرف میزنن ولی بزار هرچی دلشون بخاد بگن نمیرم

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
واسه من شیرخشکیه براهمین بیشتر نگرانشم خداروشکر ک نینیت صحی سالم ب اغوشت برگشت اخه اینقدر پیله هستن ...

شیر خشکیا بدنشون ضعیفه ان شاالله که همسرت منصرف شه از این کار