2777
2789

تمام داراییمون دادیم بهش چندین سال پیش حالا دیگ پسش نمیده زده به نام خودش 

میدونید اگ پسش میداد منم بهترین زندگی رو الان داشتم 

حدااقلش یه ماشین داشتیم ک دیگ همکلاسیم ماشین بابام رو مسخره نمیکرد خدایا چرا جواب ظالم رو نمیدی

هوف من خودمون که خیلی از این اتفاقات برامون افتاده اما ادمایی رو میشناسم که دزدی کلانی از جواهر فروشی کردن و همچنان مال حروم کوفت میکنن ولی خب به قول مادرم خدا کلاغ نیست که چشم دراره بلکه حواسش هست کسی که لقمه ی حرامی رو میخوره به هر شکلی پسش میده پس تو این اوضاع بد که همه دزد شدن مراقب مال و اموالتون باشید و با وکیل هم مشورت کنید و اگرم موفق به باز پسگیری نشدین دیگه غصه ی اونو نخورین و انقدرم عزن نفس داشته باشید که با فقرتون نتونن مسخرتون کنن چون ابداااا پول باعث افتخار نیست شما چند تا کتاب بیشتر بخون تا از همهشون پولدار بتر باشی ذهن فقیر هیچ وقت سیر نمیشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عاقل کند کاری ک باز آرد پیشیمانی 

چرا داراییتونو  بهش دادین ک ب نام خودش بزنه ؟

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

هرگز نفرین بدهکار دامن طلبکار رو نمیگیره . خدا میگه من به تو عقل  دادم که کسی کلاه سرت نذاره . ازش استفاده نکردی مقصر خودتی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ماتم ماشینمون ۵ ماهه دادیم ب کسی بفروشه ۴۰ ملیونشو گذاشته تو حساب خودش داره سودشو میخوره. ن تنها مال ما رو مال همه رو همین کارو میکنه.سود خودش حرامه چ برسه سود پول حروم ...

خونه ام چندتا چندتا می سازن برا خودشون

بابام سادس زود باوره

اره بابام منم ساده هست درک میکنم

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ینی خدا هیچ کاری نمیکنه دیگ؟

اگر قرار بود خدا کاری کنه که سازمان عریض و طویل نیروی انتظامی و دادگاه راه نمیفتاد . با نفرین همه کارها درست میشد !!!!!!!!!

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .