2777
2789
همیشه گفته‌ام بازم میگم دیدی شوهرت با خانواده اش قهره دخالت نکن اصلا اشتی نده چون دقیقا همون ادم برم ...

اره ولی من برا دل شوهرم کردم اما دیگه پشت دستمو داغ کردم. اونم از رفتار اونا دلخور عه و اصلا دیگه نمیخواد رابطه داشته باشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرت از این ابراز مالکیت چه برداشتی و احساسی دارهاگر اونم خوشش نمیادبزار جز جز کنه جاریتوالللللا

شوهرم  اصن آدم حسابش نمیکنه داره جز میزنه زندگی مون داره میره بالا شوهر من سر و سامون گرفته، اون گیر حسادته 

خب تو هم حرصشو در بیار به همین سادگی گلم من همچین حرص میدم جاریمو بیا ببین اینقدر حرص خورد الان قطع ...

چجوری عصبی نمیشی بجاش حرص میدی و دفاع میکنی؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

راست میگی اشتباه کردم نمیخواستم زندگیم بوی قهر بده تا کی میخواست ادامه پیدا کنه تا چند سال موش و گرب ...

استخاره کردی برا اشتی؟🤔😵‍💫

انقد حساس نباش سرمسائل مسخره ام قهر نکنید الکی..حرفای جاریتم ب کتفت بگیر تا زندگیت قشنگتر باشه

استخاره کردی برا اشتی؟🤔😵‍💫انقد حساس نباش سرمسائل مسخره ام قهر نکنید الکی..حرفای جاریتم ب کتفت بگی ...

ممنون که گفتی اصلا نمیدونستم مسائل مون مسخرس

چجوری عصبی نمیشی بجاش حرص میدی و دفاع میکنی؟

خیلی ریلکس و در کمال آرامش با یه لبخند ملیح جواب متقابل میدم بهش😁

مثلا یه بار برگشت گفت پدرشوهر دوست داشته بچه شما که نوه اولشه پسر باشه ولی بچه من پسر شده😏

منم در کمال آرامش و با لبخند بهش گفتم عزیزم من برای خودم زندگی میکنم نه پدر شوهر و چون نه خودم خواهر دارم نه همسرم دوست داشتیم بچمون دختر باشه که شکر خدا همینم شد 

شما هم سعی کن برای خودت زندگی کنی نه دیگران😁

خیلی ریلکس و در کمال آرامش با یه لبخند ملیح جواب متقابل میدم بهش😁مثلا یه بار برگشت گفت پدرشوهر دوست ...

من حرصی میشم امپر میچسبونم 

ممکن علتش این باشه ک خودمو از همون اول بازنده میدونم؟ ترس از بحث دارم چون ترس از شکست دارم نهایتم ب سکوت و شکست منجر شده 

بنظرت چجوری ارامشمو حفظ کنم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من حرصی میشم امپر میچسبونم ممکن علتش این باشه ک خودمو از همون اول بازنده میدونم؟ ترس از بحث دارم چون ...

منم قبلا مثل شما بودم عزیزم 

تنها راهش فقط‌ و فقط تمرینه 

اول تمرین کن توی خونه الکی عصبی نشی و بعد هم بیرون از خونه و بتونی در کمال آرامش طرفو بشونی سر جاش 

منم قبلا مثل شما بودم عزیزم تنها راهش فقط‌ و فقط تمرینه اول تمرین کن توی خونه الکی عصبی نشی و بعد هم ...

اها پس ینی از تو خونه باید شروع کنم؟ 

تو خونه خیلی الکی عصبی میشم جیغ جیغ میکنم😁😕