2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی مهم تر سلامتی نیس.گور بابای مادرشوهراینو الان ک بچم دو هفتس لکنت گرفته فهمیدم. ک قبلا واسه چ چی ...

اره

واقعا خیلی چیزا ارزش حتی فکر کردن رو ندارن

منم سلامتیم رو با افسردگی از دست دادم ولی الان دارم میجنگم باهاش

خیلی خدارو شکر بهترم ولی کامل خوب نشدم

انشالا کوچولوی شما هم زودتر خوب بشه

ارهواقعا خیلی چیزا ارزش حتی فکر کردن رو ندارنمنم سلامتیم رو با افسردگی از دست دادم ولی الان دارم میج ...

ممنون

منم روحو روانمو خانواده شوهر نابود کردن.الان میفهمم هیچ چیز مهم تر از بچم نیس.همه چیز فدای ی تار موش

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
تازه بهش استامینوفن دادم اگه پایین نیاد مجبورم شیاف بزنم

۴ساعت بعد میتونی شیاف بزنی

با آب ولرم و نمک پاشویه کن.ایشالا تبش میاد پایین

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ممنونمنم روحو روانمو خانواده شوهر نابود کردن.الان میفهمم هیچ چیز مهم تر از بچم نیس.همه چیز فدای ی تا ...

منم اینو متوجهم

ولی اوایل خیلی اذیت شدم

چون بشدت مادرشوهرم رو دوست داشتم و خیلی ادم رفت و آمدی بودم

الان بهتر شدم

یعنی طوری روزگار حالیم کرد که دوست ندارم دوباره ارتباط برقرار کنم باهاشون ولی دلم شکسته و نمیشه کاراشون رو فراموش کنم

از این میسوزم

نمیدونم چیکار کنم