2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیز خاصی نیس اکثر بچه ها تو این سن لکنت دارن همکار من ک پسرش اصلا نمیتونه حرف بزنه طفلی ۵ سالشه

خدا صبرش بده.منک کم مونده دق کنم

خدا هیچ آدمی رو با بچش امتحان نکنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دادم نمیاد پایین خیلی مقاومه

اگ تبش بالاش شیاف ۱۲۵ بزن 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
عزیزمممم 🥲لاقل از این ب بعد حواسش بیشتر باشه تو رژیم غذایی و دارو نوع چنده؟

نمیدونم دکتر نرفته هنوز ....امرو تازه ازمایش داد قند ناشتاش 115 بوذ ....تلخیش اینه یع عمر بابام دیابت داشت و با ترس کوری فلجیش گذروندم و میکذرونم حالام شوهر

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40