2777
2789
اگه از نظر مذهبی بگید فکر کنم اگه همسرتون بگه کنار بزارید باید کنار بزارید

چرا باید یه عقیده بهتون تحمیل بشه مگه نظام برده داریه 

حجاب و اعتقادات یه چیز شخصی  

اون آقایی که اومده خواستکارز کوز نیس که طرفو داره میبینه

خب تو خونه خیلی آراسته باشین لباس شیک و تنگ بپوشین خیلی ارایش کنین ناخناتون تقویت کننده بزنین بلند شه بجای لاک هم من رنگ مو میزنم به ناخونام فقط قرمز و زرشکی شو امتحان کردم جواب داده ولی قرمزش خیلی خوشرنگ میشه من هر بار زدم هیچکس باورش نشده که لاک نیست

بجا اکستیشن مژه از تقویت کننده های مژه استفاده کنید

اینکارارو بکنین چشمشون سیر باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استرس داره ؟! 😐

توی دوره ی آشنایی این مسائل مهمو راجع بهش صحبت کنید و بین خودتون حلش کنید 

جنگ اول به از صلح آخره

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خب تو خونه خیلی آراسته باشین لباس شیک و تنگ بپوشین خیلی ارایش کنین ناخناتون تقویت کننده بزنین بلند ش ...

صد البته ک اینکارارو میکنم من منظورم توی جمع ها و مهمونی ها بود 

کاملا بستگی به خودت داره من باشم نه هیچ جوره خودمو تغییر نمیدم من عروسک دست کسی نیستم که هرجور بخواد باهام رفتار کنه ، اتفاقا یه خواستگار داشتم اومد گفت میخوام چادر بپوشی منم تو چشاش نگاه کردم گفتم الان شما چادر رو سر من میبینی؟ گفت نه گفتم اون موقع که منو برای اولین بار دیدی و تصمیم گرفتی بیای خواستگاری منو با چادر دیدی؟ گفت نه گفتم پس برای چی اینجایی ؟ گفت خب دلم میخواد چادر بذاری منم گفتم پس اگه خیلی دلت میخواد برو دم در یکی که چادری باشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اما خیلیا اینو میگن نمونشو بار ها دیدم ک طرف رو صرفا ب خاطر شخصیتش میپسندن با خیال اینکه حالا بعدا خ ...

مگه بدست.شوهر منم چندبار موقعیتش پیش اومده گفته که حالا لازمم نیست چادر سر کنی و فلان.منم گفتم از اول همینطوری بودم همینطوری میمونه.نه اینکه منظورش این باشه بی حجاب باشم میگه مانتو مناسب بپوش چادر نمیخواد ولی من خودم دوست دارم

اگه از نظر مذهبی بگید فکر کنم اگه همسرتون بگه کنار بزارید باید کنار بزارید

فکر میکنم این نظر همسر تا جایی مورد قبوله که خلاف شرع و عرف نباشه

چیزی که حکم شرعی داره نیاز به اجازه همسر نداره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄