2777
2789

من تا۱۵،۱۶ سالگی با سرویس میرفتم مدرسه خرید میخواستم برم با مامانم بود که دم در ی پاساژ پیاده میشدم میخریدم و با ماشین خونه،ینی ازون موقع همچین خاطره ای ندارم ولی از دهم ک مدرسه مو عوض کردم نزدیک خونمون بود دیکه پیاده میرفتم پیاده ده تا ۱۵ دیقه و کمتر حتی،تو همین فاصله ده دیقه ای پیاده روی پاهام به شدتتتتت درد میگرفت البته اونجا نه ها وقتی میومدم خونه بعد نیم ساعت اینا،به خدا ناز و ادا نیست واقعا اذیت میشم شبا پا درد میشدم بعد فهمیدم واسه همینه مثلا تا چن ماه اینطوری بودم بعد پنج شش ماه دیگه واسه اون مسیر ده دیقه پام درد نمی‌گرفت شباو عادت کردم ولی بعد بزرگ شده بودم دیگه بیرون میرفتم کم کم با دوستام و خب با مترو و پیاده روی و اینا بود دیگه، بعد اینجوری بودم که ما پارکم میرفتیم بیست دیقه دور میزدیم شبا از درد زانو و بیشتردر مچ پا خوابم نمی‌بره! الان خیلی بهترم تا ۲۰ دیقه نهاااایت نیم ساعت ولی بیشتر نه امروز رفتم پاساژ سه ساعت اینا دور زدم تو پاساژا، پام درد نمی‌کرد اون موقع ولی اومدم خونه دیگه شروع کرد. موقع خواب دردش غیر قابل تحمل میشه مخصوصا مچ پاهام،تا دو روز اثرش میمونه،واقعاااا ناراحتم اه چرا باید انقد پلاستیکی باشه آدم نتونه یه تفریحی درست بره بخدا هر بار رفتیم بیرون شهری تفریحی پارکی من دو شب پا درد بودم حتی پیاده روی کوتاه از نیم ساعت ک بگذره دیگه بیچارم😭علتش چیه چیکار کنم

ببین مشکل از کفشات نیست ؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه دکتر برو 

حتما یه ویتامین تو بدنت کمه 

دور از جون پوکی استخوان نداشته باشی

سردی زیاد نخور ..رعایت کن

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

عضلاتت ضعیفه ورزش پا بکن 

پله امتحان کن 

و پای مرغ بخور 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین مشکل از کفشات نیست ؟

از ۴ سال پیش شاید ۲۰ تا کفش عوض کرده باشم آخه مشکل از چن تا باشه.

همیشه ام اسپورت میپوشم

پاشنه بلند واسه عروسی میپوشم از جام حتی تکون نمیخورم ک برقصم و.. باز درد میگیره

از ۴ سال پیش شاید ۲۰ تا کفش عوض کرده باشم آخه مشکل از چن تا باشه.همیشه ام اسپورت میپوشمپاشنه بلند وا ...

به نظر من یه دکتر برو ببین مشکل چیه اونجا عکسبرداری میکنن از زانو و اینا ببینن چیه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
به فکرش نبودم به مامانم گفتم میگه از تنبلی پیاده روی نکردیوزنم خیلی کمهه

نه هر چقدم تنبل باشی بازم دلیل نمیشه اونجوری پاهات درد بگیره من خودم شده پنج ساعت پیاده روی کردم ولی هیچی نشده 

یه دکتر برو حتما یه ویتامین تو بدنت کمه دور از جون پوکی استخوان نداشته باشیسردی زیاد نخور ..رعایت کن

دگتر گفته بود ویتامین‌های بدنم کمه دارو زیاااد نوشت رفتم بگیرم بابام گفت کارتی ک دستته موجودی نداره بیا بعدا بگیر بعد رفتیم سفر نسخه دکتر گم شد و بیخیال شدم

پس یایت همونههه؟آخه یجورایی تنبل و بی روحم هستم کلا زود خسته میشم البته اینو بقیه میگن