2777
2789

امروز همکلاسیام دیدن ریاضی ۰ شدم ... حالم خوب نبود واسه امتحانه نخوندم ... فهمیدم داشتن انگار مسخرم میکردن خیلی ناراحت بودم دائم تیکه میندازن چی کنم

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تلاش کن سری بعد نمرتو خوب کنی تا یه تو دهنی بشه براشون

اصلا میدونی به کسی چه ... شاید یکی مشکل داشته نتونسته از صبح درگیرم واقعا خیر نبینن:)

به نظرخودت بهترین کارچیه؟؟جواب پیش خودته

تلاش ... چون مشکلاتی دارم نتونستم درست متمرکز باشم ولی اونا واقعا ... خیر نبینن امروز درگیر بودم همش:)

شاید واسه شما بدرک باشه عزیزم ولی نمیدونیچقدر رناراحتم از صبح ...:)

برا من بدرک نیست نسبت به تاپیک تو گفتم بدرک منظورم این بود برات مهم نباشه من نمره ایم زیر ۱۸ باشه سکته میزنم مهم نباشه برات وقتی نخوندی توقع نمره ۲۰ نمیشه از خودت داشته باشی که اگرم مسخرت کردن بهشون بگو هیچی نخونده بودی دیگه مسخره کردن نداره جیگر غصه نخور اگه میخوندی و صفر می‌شدی آره جای مسخره کردن داشتی

دفعه بعد بیست بگیر

چون مشکل داشتم صفر شدم ... الان نوبت اولا رو باید بدیم 

دبیرمون هم سخت گیره انشاالله عالی میشم 

خیر نبینن:) از صبح درگیرم:)))

برا من بدرک نیست نسبت به تاپیک تو گفتم بدرک منظورم این بود برات مهم نباشه من نمره ایم زیر ۱۸ باشه سک ...

میدونم چی میگی ... به خاطر مشکلاتی نتونستم بخونم:(

از صبح درگیرم ... خیر نبینن:)))

بعضی ناراحتی ها تلنگری هستن برای پیشرفت.دنبال راه حل باش وخودتو اثبات کن.

خستم از زخم زدنای مردم:)

از حرفاشون ... این چتد وقتم درگیرم مطمئنم خدا میبینه کسایو که الکی قضاوت میکنن خیر نبینن

باشه قربونت برم آروم باش لطفاً خودتو اذیت نکن 💓🫂میدونم که میتونی و جبران میکنی👩🏻‍🏫

هعی ... خستم دیگه مرسی ازت🙂💗

تلاش ... چون مشکلاتی دارم نتونستم درست متمرکز باشم ولی اونا واقعا ... خیر نبینن امروز درگیر بودم همش ...

من دبیرستان که بودم تجدید شدم. خاله ام نمیدونم باحالت  منفی جلوی مامانم  گفت امسال که مردودی بخون برای سال بعد(درحالی که هنوز تابستون فرصت جبران داشتم)

ازاینکه جلوی مامانم تحقیرم کرد خیلی ناراحت شدم وکل تابستون نشستم باقدرت خوندن. 

من که قبول شدن ولی روسیاهی موند به زغال.