2777
2789
عنوان

مامانم با کادوهام خوشحال نمیشه

180 بازدید | 11 پست

من ۶ سال از ابجیم کوچکترم ، هنوز محصلم تازه سرکارم نمیرم 

پول تو جیبی هم یه مبلغ محدودی میگیرم 

اینم بگم که همه ی خرجم همچنان با مامان بابامه یعنی حتی اگر بخوام با دوستمم برم بیرون باز پولشو بهم میدن 

برای همین پول تو جیبی خیلی زیاد نمیگیرم و همش پس اندازه 

برای تولدش رفتم یه دسته گل بزرگ خریدم خوشحال نشد بعد ابجیم براش لباس خرید کلی خوشحال شد 

برای روز مادر ابجیم یه آویز ۲۵۰ صوتی خرید مثل چی خوشحال شد بعد من براش پول واریز کروم اصلا انگار نه انگار 

درسته که ابجیم کادوهای بهتری میده ولی اون علاوه بر اینکه سرکار میره پول تو جیبی هم مبگیره 

ولی من نه ، بعد من باید ماه ها پولامو جگع کنم تا بتونم کادو خوب بدم 

بعد ابجیم برای خالم و زنداییم هم دو تا شال خرید 

من چون پول دادم بعد نسلت به کادوی ابجیم کمتر بود نمیخواستم کسی مبلغش و بدونه 

جلوی همه برگشته گفته مبلغو بعد خالم برگشته میگه همه ی این شالو آویز و با پول خودش خریده ها 

گفتم خاله مگه من دزدیدم یا از جیب بابام برداشتم که اینطور میگی

اونیکی خالمم میگفت ابجیت به ما کادو داده ما که ندیدیم تو چیزی بدی 

مامانمم که اصلا انگار نه انگار 

برای ابجیم یجور ذوق میکرد و اشک میریخت که نگم

بعد اگر من همین رفتار و نسبت به کادوهاشون داشته باشم بهشون بر میخوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم زیاد حساس نشو بنظرم حساسی

ناراحت میشم وقتی میبینم با کلی ذوق بهش کادو میدم بی توجهی میکنه 

بعد ابجیم کادو میده همه خوشحال میشن

احساس گدا بودن و فقیر بودن بهم میده

ناراحت میشم وقتی میبینم با کلی ذوق بهش کادو میدم بی توجهی میکنه بعد ابجیم کادو میده همه خوشحال میشنا ...

اولا شما سنت کمتره و خب قطعا در حد توانایی کادو میدی

اما یه نصحیت مامانا بیشتر با لباس و وسایل خونگی خوشحال میشن دیگه براش پول یا گل نگیر

عزیزم کادو نده به روش بیار کاراشو شده با نفرین 

منم دارم تقریبا تو این شرایط زندگی میکنم ولی همش کاراشو به روش میارم

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

متاسفانه درسته مادر هستیم ولی ما هم اشتباه میکنیم.

خوشحالی مادرت بخاطر کادوها نیست.

بخاطر این خوشحاله که خواهرت میخواد و تلاش می‌کنه به استقلال مالی برسه.

خیلی از ما این اشتباه رو میکنیم.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
اولا شما سنت کمتره و خب قطعا در حد توانایی کادو میدیاما یه نصحیت مامانا بیشتر با لباس و وسایل خونگی ...

خودش همیشه میگه پول بدید منم سر همون بهش دادم

متاسفانه درسته مادر هستیم ولی ما هم اشتباه میکنیم.خوشحالی مادرت بخاطر کادوها نیست.بخاطر این خوشحاله ...

چی بگم 

منتی سرش نیستا با رضایت قلبی دادم 

ولی خودشم خوب میدونست با اون پول میخواستم برم سکه بخرم ولی هدیش دادم به خودش ووقتی خوشحال نشد واقعا خورد تو ذوقم

عزیزم کادو نده به روش بیار کاراشو شده با نفرین منم دارم تقریبا تو این شرایط زندگی میکنم ولی همش کارا ...

همرو بهش گفتم 

خیلی چیزا هست که وقعا تو چند خط نمیتونم خلاصه کنم 

همه رو گفتم میگه انقدر تو کارام دخالت نکن

همرو بهش گفتم خیلی چیزا هست که وقعا تو چند خط نمیتونم خلاصه کنم همه رو گفتم میگه انقدر تو کارام دخال ...

خب میبینی خودشو میزنه به اون راه نفرین کن باور کن جوابه 

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]