2777
2789
عنوان

امروز همه فکر شب یلدان ولی من🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 114 پست
حرف بزنیم؟

کجا رفتی تو؟مگ پیشنهاد حرف زدن ندادی؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انقدرا ندار نیستنحقوق بگیرناز نظر خونه مستقل نیستن

واسه اون نمیگم

واسه این میگم ک دورهم باشین

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

واسه پسرتم خاطره خوب میشه وقتی انقدر ذوق داره

اخیییی الهیییی والا خود ما برامون مثل جشنه هر سال خونه نن جونم جمع میشیم همه امسال چون داییم سفر کار ...

الهی خدا حفظشون کنهههه

عااالیه

خوش بگذره

البته خودمون چیز میز خریدیم که اگه نرفتیم جایی سه تایی جشن ساده بگیریم، بچه غصه نخوره🥲

واسه اون نمیگمواسه این میگم ک دورهم باشین

آره ولی نمیشه زیاد موند

چون مامان بزرگم اعصابش نمیکشه.یک ساعت بیشتر می مونم به همه چیم گیر میده

طلا نداری؟

موهات چرا سفیده؟

ابروهاتو خراب کردی.

بچت چرا تربیت نداره و...

دعوت نکردهشوهرم‌میگه بریمبرمم هیچ خبری نیست جز سرپا موندن و پذیرایی از قوم شوهرم با این پادردم

فقط تو عروسشون هستی یا نه جاری هم داری؟

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU