2777
2789
عنوان

من داغونم کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 53 پست
بچه دارم. چیکار کنم اخه هیچ کاره پردرآمدی نیس. از بسم افسردم رمق ندارم

اگر بچه مشکلی نیست و درآمد زیاد برات مهمه 

به نظرم برات مهم نباشه همون حقوق کمم کمکت می‌کنه 

اگر کسی درآمد بالا داره یا سالها کار کرده براش تلاش کرده

یا داره چاخان می‌کنه و نباید باور کرد

خ شبحالت که شما میتونی

به خواسته خودته عزیزم من روزا تا شب با انرژی و رقص تو خونه سر میکنم پیش شوهر بچه هام شب ها چند ساعت گریه میکنم میخوابم 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ات‌اگه تو سن‌مهده بذارش مهد .اگه بیشتره و مادری خواهری نزدیکتر بذار پیشش بتونی بری کار کنی آینده ...

مثلا ریاضی دبستان یاد بگیر تدریس کن آگهی چاپ‌کن‌پخش کن تو‌محل تو سایت دیوار تبلیغ بذار خاک خوری داره

یه خانم افغان بود بخدا تو‌خونش مشتری می گرفت ارایشگر بود به همه چی رسید کم قیمت و پر مشتری بود خیلیم ...

سخته خدایی برای آموزش شاخه ارایشگری خیلی هزینه میخواد تحقیق کردم

برام صلوات میفرستین
اگر بچه مشکلی نیست و درآمد زیاد برات مهمه به نظرم برات مهم نباشه همون حقوق کمم کمکت می‌کنه اگر کسی د ...

شوهرم جلو چشمم خیلی داره دستو پا میزنه برای پول به هیجی نمیرسیم بیشتر غرق میشیم ادم پدر مادر پولدار داشته باشه تو این گرونی اینقدر دستو پا بزنه و به جایی هم نرسه. دنیا خیلی بی رحمه

برام صلوات میفرستین
شما الان چهرت روز به روز بدتر بشه ناراحت نمیشی! خدایی نمیشی؟ مگه میشه یه زن که خودش مظهر زیباییه روز ...

عزیزم روال طبیعیه زندگی همینه معلومه که منم وقتی عکس ده سال پیشمو میبینم میگم چقدر زیباتر از الان بودم ولی کاری نمیشه کرد قطعا راه هایی برای زیباتر شدن هست ولی واقعا زیبایی همه چیز نیست... شما سلن دیون خواننده معروف تایتانیک و خیلی هنرپیشه های خارجی رو ببینید حتی بینیشونم عمل نکردن و چهره نچرال رو ملاک یونیک بودن میدونن حتی وقتی بوتاکس میزنن هم جوری نمیزنن که چهره مصنوعی بشه و دوست دارن وقتی اخم میکنن دو تا چین طبیعی رو پیشونی و گوشه چشمشون بیفته

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

عزیزم نمیتونی بری سرکار اینجوری میتونی کمک خرج خونه بشی

نه . خودم تو خونه چهار پتج تومن درآد دارم البته خورد خورد دستم میاد ولی عین بادهوا میره فقط

برام صلوات میفرستین
درآمد کمم ارزش نداره تو این گرونی حتی وقت بزاری براش

شهر شمارو نمیدونم شهر ما خانما گردو میشکنن برای کارفرما مثلا روزی یک گونی پول خوبیم میگیرن حداقل خرج لباس خانم در میاد

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
به خواسته خودته عزیزم من روزا تا شب با انرژی و رقص تو خونه سر میکنم پیش شوهر بچه هام شب ها چند ساعت ...

ای جان خدا حفظتون کنه برای همسر و فرزندانتون😍🥰

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

عزیزم روال طبیعیه زندگی همینه معلومه که منم وقتی عکس ده سال پیشمو میبینم میگم چقدر زیباتر از الان بو ...

اونایی که ده سال از من بزرگتر شایدم بیست سال باز از من زیباتر شدن. و هستن. کاش منم تو کشوره سلن دیون زندگی میکردم غمی نبود ولی واقعیتو نمیشه عوض کرد همش شعاره ما تو ایران و محیط اینجا زندگی میکنیم هر روز که میریم بیرون ادمایی مثل سلن دیون رو نمیبینیم هم وطنای خودمون هستن دورمون‌ 

برام صلوات میفرستین
نه . خودم تو خونه چهار پتج تومن درآد دارم البته خورد خورد دستم میاد ولی عین بادهوا میره فقط

شرایط سختیه درک میکنم 

خب سعی کن اول با هزینه کم به پوستت برسی از چیزای گیاهی هم استفاده کن که ضرری به پوستت نرسه 

لباس هم همیشه لباسای ساده ولی شیک بخر

طرح و مدل دار نخر ساده بخر ولی قشنگ ست کن