2777
2789
گفت محرم بشیم بعدش بیام ایران ازدواج کنیم :(((من میترسم از این محرمیته اخه الان ساکن یه کشور دیگه‌ست

اگه ایران نیست چ ترسی داری؟ و اینکه خانواده در جریان باشه اصلا مشکلی نداره

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس شیشمی؟

نولا .من اصلا قبول ندارم .فقط طبق تشخیصم نظرمو میگم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اگه ایران نیست چ ترسی داری؟ و اینکه خانواده در جریان باشه اصلا مشکلی نداره

محرمیت که میگه خب خانواده ها نمیدونن 

بعدش راحت تر میشیم باهم 

عکس و فیلمو ...

میگه محرم شیم 

بعد که اومدم ایران به خانواده‌ها بگیم و ازدواج کنیم

ببخشید جسارت نباشه چرا اصلا نمیتونم حس ششمیارو قبول داشته باشم .ی چیزی میگین شاید درست از آب دربیاد ...

میدونی اره واقعا منم زیاد قبول ندارم حتی اگه تاپیکمم‌ دیگه باشی خودم گفتم واسه جنبه سرگرمی و اینکه آدم گاهی اوقات نیاز داره یه چیزی از یه نفر بشنوه که دلش خوش بشه وگرنه یه جنبه سرگرمی داره و خودمم مث شما زیاد بهش معتقد نیستم اخه مگه میشه یه نفر از هزاران کیلومتر دور تر بیاد حدس بزنه آینده تو چه شکلیه؟

محرمیت که میگه خب خانواده ها نمیدونن بعدش راحت تر میشیم باهم عکس و فیلمو ...میگه محرم شیم بعد که اوم ...

اها نه بنظرم قبول نکن

بگو اگر منو میخوای بدون محرم شدن بیا

قبول نکن درخواستشو شاید درحال امتحان کردنت باشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اها نه بنظرم قبول نکن

نکردم 

ولی نمیدونی چقدر ذوق کردم از اینکه بعد یه ماه نتونست فراموش کنه و پیام داد :)

دوباره بلاک کرد وقتی رد کردم این بارم 

ولی باز طاقت نیاورد امشب پیام داد 

امیدوارم بهم برگردیم بدون درخواستای اضافی:)😪