2777
2789
عنوان

شب یلداتون چطور بود 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 25 پست

ما فرداشب میریم خونه ی بابام اما اصلا حوصلم نمیاد با دوتا بچه مهمونی برم😓اما اگه نرمم بابام ناراحت میشه پارسال نرفتم ناراحت شد

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی شد مگه؟

کل خانواده شوهرم بودن ، یکی برا همه ف ال میگرفت و بلند میخوند ، برا همه هم تقریبا درست در میومد ، بعد رسید به من ، همه مشتاق که ببینن چیه ، افتضاح بود ، قشنگ آبروم رفت بقیه هم که با شوخی و خنده منتظر بودن ف الو تفسیر کنن لال شدن و هیچی نگفتن یعنی چیزی هم نمیشد بگی . دیگه سریع رفتن برا نفر بعدی ، انقدر حرص خوردم هنوز سردردم ، خدا کنه یادشون بره 

نمیدونم این چه ف الی بود برا من دراومد

کل خانواده شوهرم بودن ، یکی برا همه ف ال میگرفت و بلند میخوند ، برا همه هم تقریبا درست در میومد ، بع ...

اهمیت نده بابا 

حالا راست بود یانه؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

کل خانواده شوهرم بودن ، یکی برا همه ف ال میگرفت و بلند میخوند ، برا همه هم تقریبا درست در میومد ، بع ...

الهی

ببخشید خندم گرفت

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
الهیببخشید خندم گرفت

اگه میدونستی ف اله چی بود خندت نمیگرفت ، یعنی تو عمرم ف ال اینجوری ندیده بودم که انقدر واضح و صریح گفته باشه و اینجوری تو چند ثانیه و به راحتی آبروی یکی بره

نمیدونم چرا باید همچین ف الی برام بیاد ، دیگه هیچ وقت ف ال نمیگیرم

نه ولی نمیتونم فراموش کنم ، ترسم از اینه که بقیه هم جدی بگیرن و یادشون نره

بیخیال یه فا ل بوده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عالی بود خیلی خوش گذشت کنار خانواده مادری

همه چی اوکی بود

ما پارسال مهمون دعوت کرده بودیم

امسال مهمون رفتیم🫠❤️‍🍉

منم میرسم بالا میبینه بابام دست میزنه و میگه ایول بابا :)💜✨️