2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از سیستان بلوچستان ولی خوب خودم استان فارسیم ازدواج کردم اومدم اینجا

این سخته من هفته ای یکبار میرم خونه مادرم این هفته بخلطر شوهرم نرفتم خیلی دلم گرفته ناراحتم مال شما خیلی سختتره خدا کمکت کنه 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
این سخته من هفته ای یکبار میرم خونه مادرم این هفته بخلطر شوهرم نرفتم خیلی دلم گرفته ناراحتم مال شما ...

ممنون عزیزم دیگه بعضی وقتا زندگی باب میلمون نمیچینه منم منتظرم یکم روبراه بشه اوضاع برم اگه خدا بخاد 

این سخته من هفته ای یکبار میرم خونه مادرم این هفته بخلطر شوهرم نرفتم خیلی دلم گرفته ناراحتم مال شما ...

اصلا نه تفریحی نه دلخوشی نه رفت و امدی همش خونه خونه 

حس میکنم دیگه دیونه شدم دیوارای خونع مثل زندانه نورم نمیبینی حتی شب و روز نمیفهمم🙂

اصلا نه تفریحی نه دلخوشی نه رفت و امدی همش خونه خونه حس میکنم دیگه دیونه شدم دیوارای خونع مثل زندانه ...

عزیزم من سه تا بچه دارم تازه هم فهمیدم شوهرممعتاد شده بی پول بی خونه بی ماشینم هستیم ولی بخاطر یچه هام روحیه مو حفظ کزدم دارم شوهرمو تو خونه ترک میدم فک نکنم زندگیت از مال من سختتر باشه. بجنگ بخاطر خودت یا بچه هات

عزیزم من سه تا بچه دارم تازه هم فهمیدم شوهرممعتاد شده بی پول بی خونه بی ماشینم هستیم ولی بخاطر یچه ه ...

امیدوارم مشکلات هممون خیلی زود ب دست خدا حل بشه و بهترینا رو برامون بچینه از این ب بعد

الهی آمین

ولی ی چیزی ک تجربه منه این بوده ک تو هر خانواده ای ی معتاد هست و اگه داروهای جدید باشه برو با مشاور حرف بزن خیلی خطرناکه من داداشم صد بار ترک کرد و باز کشید بچه هاش مثل شمع دارن اب میشن ولی زن داداشم ترس جدایی داره از الان سعی کن برا خودت درامد پیدا کنی پول سیو کنی ی شغل پیدا کنی تا دلت گرم باشه ک خودت میتونی از پس همه چی بربیای

ولی ی چیزی ک تجربه منه این بوده ک تو هر خانواده ای ی معتاد هست و اگه داروهای جدید باشه برو با مشاور ...

یه زور گردنش گذاشتم قبول نمیکزد که میکشه بهش گفتمیا تزک میکنی یا من میرم حرف جدیم هم بود اونم گقت پشیمونه ازهمون ساعت هم نشست خونه بزا ترک انشاله که تزک کنه اگه نکرد طلاق میگیزم خداروشکر پدرم هنوز هست که پشتوانم باشه. اگر خدایی نکرده جدا بشم کار هم خیاطی بلدم میزم تولیدی یا خیاط خونه ها کار میکنم ولی اصلا دوست ندارم یچه هام بی پدر باشن 

یه زور گردنش گذاشتم قبول نمیکزد که میکشه بهش گفتمیا تزک میکنی یا من میرم حرف جدیم هم بود اونم گقت پش ...

مصرف ی سری از مواد باعث میشه متوجه کاراشون اشتباهاشون نباشن و فاجعه ببار بیارن زن داداشم بچه هاش انقد کتک خوردن ک خدا میدونه سر توهمات 

امیدوارم ک سلامتشون ب لطف خدا و کمک خدا ب دست بیارن و دل خوش زندگی کنید عزیزم 

مواظب خودت و بچه هات باش🩵

مصرف ی سری از مواد باعث میشه متوجه کاراشون اشتباهاشون نباشن و فاجعه ببار بیارن زن داداشم بچه هاش انق ...

نه خداروشکر شوهر من دست بزن نداره اصلا البته دست بهدخودمو بچه هام بزنه میشکنم دستشو😉 ولی بد اخلاقی لاغری بی پولی و اینا رو داشت از جمع فراریه ماه به ماه خونه مادرامون نمیاد شبا دیر میاد و خیلی چیزای دیگه

نه خداروشکر شوهر من دست بزن نداره اصلا البته دست بهدخودمو بچه هام بزنه میشکنم دستشو😉 ولی بد اخلاقی ...

درصد بالاییش بخاطر همون مصرف

خداروشکر ک خانوم قوی هستی عزیزم از ته دلم امیدوارم همه چی ب بهترین شکل بشه برات

درصد بالاییش بخاطر همون مصرفخداروشکر ک خانوم قوی هستی عزیزم از ته دلم امیدوارم همه چی ب بهترین شکل ب ...

مرسی از دعای قشنگت گلم خدا از دهنت بشنوه و همچنین برای شما😘