یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اصلا نه تفریحی نه دلخوشی نه رفت و امدی همش خونه خونه حس میکنم دیگه دیونه شدم دیوارای خونع مثل زندانه ...
عزیزم من سه تا بچه دارم تازه هم فهمیدم شوهرممعتاد شده بی پول بی خونه بی ماشینم هستیم ولی بخاطر یچه هام روحیه مو حفظ کزدم دارم شوهرمو تو خونه ترک میدم فک نکنم زندگیت از مال من سختتر باشه. بجنگ بخاطر خودت یا بچه هات
به خر اگه الماسمبدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
ولی ی چیزی ک تجربه منه این بوده ک تو هر خانواده ای ی معتاد هست و اگه داروهای جدید باشه برو با مشاور حرف بزن خیلی خطرناکه من داداشم صد بار ترک کرد و باز کشید بچه هاش مثل شمع دارن اب میشن ولی زن داداشم ترس جدایی داره از الان سعی کن برا خودت درامد پیدا کنی پول سیو کنی ی شغل پیدا کنی تا دلت گرم باشه ک خودت میتونی از پس همه چی بربیای
ولی ی چیزی ک تجربه منه این بوده ک تو هر خانواده ای ی معتاد هست و اگه داروهای جدید باشه برو با مشاور ...
یه زور گردنش گذاشتم قبول نمیکزد که میکشه بهش گفتمیا تزک میکنی یا من میرم حرف جدیم هم بود اونم گقت پشیمونه ازهمون ساعت هم نشست خونه بزا ترک انشاله که تزک کنه اگه نکرد طلاق میگیزم خداروشکر پدرم هنوز هست که پشتوانم باشه. اگر خدایی نکرده جدا بشم کار هم خیاطی بلدم میزم تولیدی یا خیاط خونه ها کار میکنم ولی اصلا دوست ندارم یچه هام بی پدر باشن
مصرف ی سری از مواد باعث میشه متوجه کاراشون اشتباهاشون نباشن و فاجعه ببار بیارن زن داداشم بچه هاش انق ...
نه خداروشکر شوهر من دست بزن نداره اصلا البته دست بهدخودمو بچه هام بزنه میشکنم دستشو😉 ولی بد اخلاقی لاغری بی پولی و اینا رو داشت از جمع فراریه ماه به ماه خونه مادرامون نمیاد شبا دیر میاد و خیلی چیزای دیگه