2777
2789
فردا تا۲ظهر خابم خواهرم میخاد پیشم صورتشو بند بندازم. و غروبی هم میرم خونه مادر شوهرم شب یلدا رو جشن ...

من وکس میکنم جوش میزنم بند جوش نمیزنه؟

چه عالی خوش بگذره😍

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
من وکس میکنم جوش میزنم بند جوش نمیزنه؟چه عالی خوش بگذره😍

نه من خودم بشخصه اصلااااااا وکس نمیکنم صورتو پر‌مو میکنه.‌جوش ریز میزنه ولی ۲روزه خوب میشه.. مرسی عشقمم🤩

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکم تغییر بده به زندگیت برو سر یه کاری خودتو مشغول کن یه هنری‌یاد‌بگیر انگیزه پیدا میکنیییی

هنر داشتم ناخنکار بودم در کنارش کراتین میکردم ولی از ی تایمی ب بعد جناااااب اقا بالاسر اجازه نداد حرفای تکراری ک بشین خونه خودم حقوق میدم و……

نمیدونم من ۲۴ساعته تو خونم پوسیدم دیگ دلم هیجان میخاد دلم دورهمی های دخترونه میخاد بیرون رفتن خوشحال ...

ازدواج کردی؟

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
هنر داشتم ناخنکار بودم در کنارش کراتین میکردم ولی از ی تایمی ب بعد جناااااب اقا بالاسر اجازه نداد حر ...

عی بابا‌. منم پارسال خیاطی میرفتم خودم دیگ حوصلم نمیکشد ذهنم درگیر بود گفتم رفتم خونه خودم دوباره شروع میکنم عقد هستم))به آرایشگری علاقه دارم همسرم اجازه نمیده برم رفتم خونه خودم ببینم میتونم راظیش کنمم برم 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

عی بابا‌. منم پارسال خیاطی میرفتم خودم دیگ حوصلم نمیکشد ذهنم درگیر بود گفتم رفتم خونه خودم دوباره شر ...

منم ب هزار بدبختی راضیش کردم رفتم مربی شدم کارم گرفت ولی باز حرفای دوروبرش نذاشتن🙂

دخترا اگر لباسای خوشگل و باکیفیت و قیمت مناسب میخواهید حتما بهمون سر بزنید فقط کافیه کلمه "سنجاق" رو تو گوگل سرچ کنید و سایتمونو ببینید

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

اگه بچه نداری بروکلاس ملاس یا شوهرتو راضی کن برگردی سر کارت خیلی تو روحیه تاثیر می ذاره

دخترم خیلی اروم حتی زمان ک کار میکردم اذیتی نداشت شوهر جان ببخشید رید ب همه چی الانم خبری از حتی پول تو جیبی نیست چ برسه ب حقوقی ک درمیاوردم 

ایکاش یه مشاور یا روانشناس بودباهاش میحرفیدم😕

اره من الان واقعا خیلی احتیاج دارم داغونم مغزم رد داده اصلا دلم نمیخاد زنده باشم خسته شدم از تکرار مکررات و هیچ تنوعی حتی ب دذره

دخترم خیلی اروم حتی زمان ک کار میکردم اذیتی نداشت شوهر جان ببخشید رید ب همه چی الانم خبری از حتی پول ...

اه اه تو مغزش پیاده روی کن بذاره بری بابا الان پولی که مزدا درمیارن به زورکفاف خوردو خوراکو میده خانوما خودشون باید از یه جایی در امد داشته باشن 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏