2777
2789
عنوان

بچه ها میشه دعاکنید دارم میمیرم

68 بازدید | 11 پست

دندون درد داره میکشه منو، پسرمم تب داره نشستم بالای سرش پاشویه میکنم، از درد دندونم دارم میمیرم، مسکن چی بخورم توروخدا کمکم کنین حمدی چیزی بخونین از این وضعیت خلاصشم حالم بده

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا مفنامیک اسید بخور یه ربع بعدش خوب میشی

ندارم صبح برم بخرم، ۲تا؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
بمیرم برات حمد خوندم عزیزم

خدا نکنه عزیزم به حدی دارم از این وضعیت خسته میشم که گریه میکنم و مامانمو صدا میزنم... ۶۰۰کیلومتر دورتره ازم

خدا نکنه عزیزم به حدی دارم از این وضعیت خسته میشم که گریه میکنم و مامانمو صدا میزنم... ۶۰۰کیلومتر دو ...

وای عزیزممم 

منم الان خیلی شرایطم بده فک کن من دانشگاه بودم 

دانشگامون ۷ ساعت با شهر خودم فاصله داشت بخاطر نامزدی داییم پاشدم اومدم الان هم نامزدی یه شهر دیگه است که اونم ۴ ساعت فاصله داره 

حالا بعد امشب هم بلیط دارم 

یعنی همین که از نامزدی برگشتیم مستقیم ترمینال..

پریود هستم شنبه صبح هم مسابقه دارم و هیچ تمرین نکردم براش :))))))

وای عزیزممم منم الان خیلی شرایطم بده فک کن من دانشگاه بودم دانشگامون ۷ ساعت با شهر خودم فاصله داشت ب ...

جاده هم خیلی خسته کنندس، انشاالله بسلامت برسی عزیزم، پریود هم هستم اینو یادم رفت بگم!