2777
2789
عنوان

از اکسم میترسم وحشت دارم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا خیرش نده، اراذله؟ چندسالشه خودت چندسالته؟ ببین ازش نترس میاد تهدید میکنه التماسش نکن بگو هر کار ...

اتفاقا بچه سوسوله سربازه. ولی اون عکسای و فیلمای من قدرتی شد توی دستش.

تهدیدی بکنه صدرصد عملیش می‌کنه هرکاری گفته تاحالا کرده

راه قانونی هم هیچ کاری برام نمیکنن

همین که حمایت بابا و داداشاتو داری هزار قدم از بقیه جلوتری نگران هیچی نباش تا اونا پشتتن

اونام تا حدودی حمایتم کردن ولی خودمم تنبیه کردن و از خیلی چیزا خبر ندارن که چه عکسا و فیلمایی دستشه

اتفاقا بچه سوسوله سربازه. ولی اون عکسای و فیلمای من قدرتی شد توی دستش.تهدیدی بکنه صدرصد عملیش می‌کنه ...

ببین از این لات مات ها که واقعا مرد باشه و یذره معروف باشه تو شهرتون دورو ورت نیست؟ که بری بهش بگی کمکت کنه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
الهی عزیزم ایشالا سر عقل بیاد بیخیالت شهتوروخدا به هر کسی اعتماد نکنید بعضیا جونورن سو استفاده میکنن

فعلا که ۱ ماهه بیخیالم شده منم بابام گوشیمو گرفته بود تازه گوشیمو داده بهم خطمو هم دراوردم هیچ جا هم فعالیت نمیکنم که از یادش برم

ببین از این لات مات ها که واقعا مرد باشه و یذره معروف باشه تو شهرتون دورو ورت نیست؟ که بری بهش بگی ک ...

اتفاقا یه پسره هست که خیلی عاشقم بود و لاته همین رلم مثل سگ ازش می‌ترسه و یه بار که رلم گوشیمو برد دو روز دستش بود از پسره کمک خواستم گفتم گوشیمو برده واسم پسش بگیر رفت گوشیمو از رلم گرفت ولی رلم عکاسمو واسه پسره فرستاد.

یعنی اگه کسیو بفرستم کمکم کنه رلم سریع عکسامو پخش میکنه

حالا اگ بابای من بود اونم میگف ج ن ده ای😐💔😆خوش ب حالت

خب بابای منم گفت . تازه بدتر از اینارم گفت و کتک و گوشیمو شکست و یک ماه زندانی بودم تو خونه

تازه گوشیمو دادن بهم بدون سیم کارت

اتفاقا یه پسره هست که خیلی عاشقم بود و لاته همین رلم مثل سگ ازش می‌ترسه و یه بار که رلم گوشیمو برد د ...

کاش همین پسره یکاری می‌کرد واست اگه لات واقعی باشه کارشو خوب بلده اگه میدونی ریسک نیست و میتونه کمک کنه که بدتر نشه و خودش گرگ از آب در نیاد بهش بگو، فوقش میکشونتش یجا پدرشو در میاره 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
خب بابای منم گفت . تازه بدتر از اینارم گفت و کتک و گوشیمو شکست و یک ماه زندانی بودم تو خونهتازه گوشی ...

غیب نداره عزیزم 

خودت و سرزنش نکن تو هم از کمبود محبت رفتی سمت اون پسره الدنگ 

رو خودت کار کن فراموش کن همه چیو 💕💕💕💕