۳ سال و نیم باهم بودیم اولش مثل فرشته ها بود چنان منو به خوبیاش وابسته کرد که هنوز باورم نمیشه انقدر کثافت بوده باشه.یه بلاهای وحشتناکی سرم اورد آبرومو برد سر اینکه از هم جدا شدیم رفت عکسای خصوصیمو نشون همه داد ج..ن..د..ه خطابم کرد پشت سرم بد میگه جلوی پسر عممو گرفته بود گفته بود من دختر داییتو فلانش کردم اینم عکسش.... شب محرم با رفیقش اومد در خونمونو با سنگ های بزرگ چنان زدن در میخواست از ریشه دربیاد . بابام و داداشم افتادن دنبالشون فرار کردن میومد گریه میکرد میگفت برگردیم باهم جلوی چشمم اسپری فلفل کرد توی چشم خودش یعنی به معنای واقعی این آدم روانیه همه کار میکنه . با اینکه بابام ادبش کرد و قضیه تموم شده ولی من هنوز یادش میوفتم دستو پام میلرزه میدونم هنوز عکس و فیلمامو داره جرعت نمیکنم با هیچ پسری حرف بزنم میگم نکنه اون بفهمه عکسامو پخش کنه یا واسه بقیه بفرسته نکنه رفیق اون باشه دوباره بیاد همون بلاهارو سرم بیاره . ترس توی وجودمه نمیتونم حتی هیچ برنامه ای نصب کنم یا پروفایلی چیزی بزارم نمیتونم مثل آدمای عادی به زندگیم ادامه بدم همش بهش فکر میکنم تاثیر گذاشته روی روح و روانم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین از این لات مات ها که واقعا مرد باشه و یذره معروف باشه تو شهرتون دورو ورت نیست؟ که بری بهش بگی ک ...
اتفاقا یه پسره هست که خیلی عاشقم بود و لاته همین رلم مثل سگ ازش میترسه و یه بار که رلم گوشیمو برد دو روز دستش بود از پسره کمک خواستم گفتم گوشیمو برده واسم پسش بگیر رفت گوشیمو از رلم گرفت ولی رلم عکاسمو واسه پسره فرستاد.
اتفاقا یه پسره هست که خیلی عاشقم بود و لاته همین رلم مثل سگ ازش میترسه و یه بار که رلم گوشیمو برد د ...
کاش همین پسره یکاری میکرد واست اگه لات واقعی باشه کارشو خوب بلده اگه میدونی ریسک نیست و میتونه کمک کنه که بدتر نشه و خودش گرگ از آب در نیاد بهش بگو، فوقش میکشونتش یجا پدرشو در میاره