2777
2789
فدای توبشم مرسی عزیزدلم انشالله که شمام عشقتون پایدار باشه خوشبخت بشی گلم😘😍

عشق من رفت اجی :)

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢ای خداا الهی بگردم برمیگرده مردا تا از دست ندن قدرنمیدونن مطمئن باش دلش تنگ میشه دوباره میاد

نه اجی دیگ برام مهم نیس :))

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

اگه برات مهم نیس واقعا اگه اینجوریه که میگی ازخدامیخوام کسی که لایقت باشه و بهترین مرد دنیا قسمتت بش ...

فداتشم دردت بجونم ولی این باز میاد چون اولین بارش نی خودش دعوا میکنه خودشم میره خودشم میاد امام الان من بهش گفتم نمیخامت. ولی بار میاد من اینو میشناسم ولی نکته اینجاس ک برام مهم نیس دیگه

فداتشم دردت بجونم ولی این باز میاد چون اولین بارش نی خودش دعوا میکنه خودشم میره خودشم میاد امام الان ...

خدانکنه قشنگم ..پس یعنی اذیتت میکنه جفت هم نیستین ...واقعا میفهمم گاهی اونقدر عذابت میدن که با اینکه دلت نمیخواد مجبور میشی خودت بری و طرفو ترک کنی ...ببین یه پایان تلخ بهتراز تلخی بی پایانه ..اگه میبینی کنارش آرامش نداری به نظرم نیمه گمشده ات نیس..امیدوارم نیمه گمشده واقعیتو به زودی پیدا کنی عزیزدلم..ولی زیاد غصه نخور باشه میگذره ..گذشت زمان حالتو خوب میکنه کم کم ..به خودت زمان بده

خدانکنه قشنگم ..پس یعنی اذیتت میکنه جفت هم نیستین ...واقعا میفهمم گاهی اونقدر عذابت میدن که با اینکه ...

شوهرمه اردواجم زوری و اجباری بوده

شوهرمه اردواجم زوری و اجباری بوده

ای واااای ازدواج اجباری ...خیلی ناراحت شدم بخدا چرا خانواده ها اینکارو با جیگرگوشه هاشون میکنن چجوری دلشون میاد..اخه گفتی عشقم رفت فکر کردم واقعا دوسش داری عاشقشی ولی الان میگی ازدواج اجباری بوده پس اگه میخواد بره هم بره انشالله اونی که خودت میخوای میاد سراغت به زودی زودعزیزم