2777
2789
عنوان

با این همه اختلاف طبقاتی میشه زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 103 پست
مام رفتیم جهاز بگیرم که عروسی کنیم هم چی بهم خورد

واسه من تاریخ عروسی مشخض شده بود ۴ ماه و ۲۵ روزش مونده بود

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
مام رفتیم جهاز بگیرم که عروسی کنیم هم چی بهم خورد

بهترر ک رفت حالم ازین مردا بهم میخوره متنفرم ازش جوری از دلم رفته ک اگه کل خوبیای دنیا مال اون باشه باز نمیخوامش دیگه 

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهترر ک رفت حالم ازین مردا بهم میخوره متنفرم ازش جوری از دلم رفته ک اگه کل خوبیای دنیا مال اون باشه ...

خوبه که به این حس رسیدین اما من هنوز عاشقشم و دلم براش تنگ شده 🥺

از منم حدود ۴۰ روز مونده بود

🥺بره بدرک آبجی ناراحت نباش

دختری هنوز؟

من نیستم❤️‍🩹

🥺بره بدرک آبجی ناراحت نباشدختری هنوز؟من نیستم❤️‍🩹

مامانم گاهی وقتا ی حرفایی میزنه بهم برمیخوره انگار داره سرزنشم میکنه ناراحت میشم چیزی نمیگم 

الان دیگه خیلی از دخترا تو مجردی رابطه دارن مامانم منو سرزنش میکنه که چرا گذاشتی بیا سمتت 

خوبه که به این حس رسیدین اما من هنوز عاشقشم و دلم براش تنگ شده 🥺

بخدا ارزش نداره خودتو نابود مسکنی منم اولاش دیوونش بودم رفتم التماسش کردم من سه ماه عزادای میکردم مرده بودم مریض شده بودم ولی الان خیلیییی خوشحالم ک رفته میدونم سخته ولی حکمتشو هم ببین

نه منم نیستم و بابت این موضوع خیلی ناراحتم

فدای سرت شوهرمون بوده کار گناهی نکردیم کسی ک مارو بخواد اینچیزا براش مهم نیست 

کسی ک بخواد بخاطر این موضوع پس بکشه ک آدم نیست

بخدا ارزش نداره خودتو نابود مسکنی منم اولاش دیوونش بودم رفتم التماسش کردم من سه ماه عزادای میکردم مر ...

بنظرم این اداما قلب ندارن بجای قلب یه تیکه سنگ تو سینشونه 

من یکسال چند ماه التماسش کردم منتظرش موندم اما بی معرفت نیومد

مامانم گاهی وقتا ی حرفایی میزنه بهم برمیخوره انگار داره سرزنشم میکنه ناراحت میشم چیزی نمیگم الان دیگ ...

بگو  ب مامانت مگ دست خودم بود 

مگه میتونستم نزارم 

مکه میدونستم این میشه عاقبتم

مامان منم اولاش میگفت 

فدای سرت شوهرمون بوده کار گناهی نکردیم کسی ک مارو بخواد اینچیزا براش مهم نیست کسی ک بخواد بخاطر این ...

اره خلاف شرع که نکردیم اما همین حرفا باعث میشه قلبمون بشکنه 

بنظرم این اداما قلب ندارن بجای قلب یه تیکه سنگ تو سینشونه من یکسال چند ماه التماسش کردم منتظرش موندم ...

دقیقا بخاظر همین گم شن برن بهتره آبجی

چندسالته؟ 

بگو ب مامانت مگ دست خودم بود مگه میتونستم نزارم مکه میدونستم این میشه عاقبتممامان منم اولاش میگفت

همه این حرفا رو بهش زدم اما اون حرف خودش میزنه 

واقعا دست خودمون نبود اگر نمیزاشتم هزار تا حرف میزد بهم  

اره خلاف شرع که نکردیم اما همین حرفا باعث میشه قلبمون بشکنه

درست میگی

الان رو یکی تو دانشگاه کراشم انقدر اعتماد ب نفسم اومده پایین ک گاهی این مسلئه میاد تو ذهنم میگم من ک دختر نیستم بعدم خودمو دلداری میدم ک کسی ک بخاطر این منو نخواد بره گم شه😂

خدا لعنتش کنه