2777
2789
عنوان

تقصیر منه باز ایا با دختر خالش رفتن گل نامزدیمو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2927 بازدید | 73 پست
😔حالم بده

به حرف این خانمه گوش نکن معلومه ازون مذهبی خشک هاست من خودم پسر خاله خدا بیامرزم خیلی باهام صمیمی بود حتی یکی از پسر داییام همیشه عید باشه مراسمی جشنی چیزی باشه به من زنگ میزنه اول تبریک میگه زن و بچه داره عین داداش بزرگمه با خانمشم خیلی خوبیم همیشه بهش زنداداش میگم این خانم فکرش مشکل داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂🥴🥴🥴🥴ی جوری توپیدم بهش ک زهره ترک شد 🥴😂لوس نیستم خود ب هود ناراحت میشم دلم میشکنه

کار خوبی کردی

غلط کردن مثل خواهر برادرن

اون دسته گلم مینداختی تو جوب 

بفهمه کارش بد بوده تورو نبرده

برو خونه پدرت بگو انقدر شوخی و توجه کن به دختر خالت که جونت در بیاد هر وقت فهمیدی زن داری بیا

ااین صمیمیت ها ناشی از فرهنگ خانواده‌هاست، 

من که ازدواح کردم همزمان پسرعمه همسرمم عقد کردن. خانم اون حساس بود با وجود اینکه اصلا مذهبی نبودن. ما نسبتا مقید و مذهبی هستیم ولی بچه‌ها از اول مثل خواهروبرادر بزرگ میشن. یه بار دختر عمه شوهرم بعد اسم شوهرم جان گذاشت و صداش زد، یه هو منو دید ترسیدگفت تروخدا ببخشید، گفتم چرا؟ 

گفت اخه خانم فلانی اگه بهش بگیم جان قهر میکنه😐

شما دوتاتون سنتون کمه، همسرت که بیشتر، مطمئن باش دیشب از هیجان و شادیش هم بوده که خیلی کارارو کرده، دوست داشته نشون بوده خانواده‌ش باهم خوبن، اغراق هم کرده

بنظرمن باید به خودت و همسرت و رابطه تون فرصت بدی، اگر رابطه درست پیش بره و عشقتون عمیق تر بشه، کلا روابط همسرت فرق میکنه و‌اولویتش میشه تو

الان با نشون دادن این حساسیتها فقط خودت رو از چشم همشون میندازی، زرنگ باش تو هم صمیمی در حد نرمال البته، برخورد کن، بشناس اطرافیانش رو، بعد اگر دیدی طرف کرم داره زابطه رو کم و قطع کن. 

ااین صمیمیت ها ناشی از فرهنگ خانواده‌هاست، من که ازدواح کردم همزمان پسرعمه همسرمم عقد کردن. خانم اون ...

افرین دقیقا.

ماهم تو خانواده باهم راحتیم .ببین من با پسر داییام روبوسی میکنم.پسر داییم عقد کرد خانمشو اورد خونمون عید دیدنی .من با خانمش روبوسی کردم ولی با اون دست دادم گفتم یهو زنش ناراحت میشه .

الهی بگردم یهو زنش گفت وا چرا روبوسی نمیکنی با پسرداییت .عیده .

خیلی خوب بود .

افرین دقیقا.ماهم تو خانواده باهم راحتیم .ببین من با پسر داییام روبوسی میکنم.پسر داییم عقد کرد خانمشو ...

چه بامزه😁

من و خواهرمم با پسرداییم خیلی صمیمی بودیم، این ازدواج کرد ما مراقب بودیم طوری نباشیم خانمش ناراحت شه ولی دیدیم اصلا این اخلاقارو نداره، الان خانمشم تو فامیل از همه بیشتر با ما صمیمیه و با خواهرم که بخاطر نزدیکی سن دیگه جزو دوستای درجه یک همن. 

چه بامزه😁من و خواهرمم با پسرداییم خیلی صمیمی بودیم، این ازدواج کرد ما مراقب بودیم طوری نباشیم خانمش ...

اره .من با زناشون بیشتر صمیمیم.گاهی پسرامون میگن تو جای اینکه پشت ما باشی رفتی با زنامون تو ی اکیپ .ادم فروشی