2777
2789
عنوان

تقصیر منه باز ایا با دختر خالش رفتن گل نامزدیمو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 71 پست
ببین داشتیم مقایسه میکردیم منم گفتم ینی فلانی از اتوسا خشگلتره؟گف ن خدایی اتوسا خشگلترع

خب داشتین مقایسه میکردین دیگه، طبیعیه

یهویی که نیومده تعریف کنه

اگه دوست نداری بشنوی اصلا نباید بحث مقایسه خوشگلی فلانی با فلانیو پیش بکشی

🗝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب داشتین مقایسه میکردین دیگه، طبیعیهیهویی که نیومده تعریف کنهاگه دوست نداری بشنوی اصلا نباید بحث مق ...

حالم بدع راستش ننیدونم چم شد یهویی بلند شدم اومدم تو اتاق از بس گریه کردم

حسادت میکرم با من زیاد خرف نمیزد ولی با اون شوخی میکرد

خودم ۱۸ دختر خالش ۱۶خودش ۲۲

یا علی یک مشت کودکستانی دور هم جمع شدید اول بزرگ شید بعد ازدواج کنید 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
صحبت کردم گف مث خاهریم

بگو میدونم.اما دست خودم نیس حسودم چون عاشقتم.با بحث هرگز نگو با عشق با لوندی و مهربونی بگو.بگو دوس ندارم باهاش صمیمی باشی بخاطرم قبول کن.حالا شوهر اون چرا انقد بی غیرته؟

فکرشو نکن حسادت زنونست زیادی حساس شدی فقط منم مثل تو ام بابا نامزدت الان بد بخت از هیچی خبر نداره بخ ...

😂🥴🥴🥴🥴ی جوری توپیدم بهش ک زهره ترک شد 🥴😂لوس نیستم  خود ب هود ناراحت میشم دلم میشکنه 

😂🥴🥴🥴🥴ی جوری توپیدم بهش ک زهره ترک شد 🥴😂لوس نیستم خود ب هود ناراحت میشم دلم میشکنه

بخدا منم عین توام حساس رو تک تک رفتار و حرفاش 

همین الان داشتم با رلم دعوا میکردم میگه میخام بیام همه چیزو تموم کنم محکم داد زدم چیووو میخای تموم کنی اشغال منظورت چیه 

بد بخت میگه میخام بیام بگیرمت کصخل🤣🤣🤣

دخترخاله ش نامحرمه. شاید برای بعضی ها این روابط عادی باشه. ولی کار درستی نیست. ربطی به حساس بودن نداره. نه اخلاقی و نه شرعی درست نیست. چرا قبح روابط رو می شکنید. همه چیز حریم داره.