2777
2789
عنوان

یلدایی نمیارن برام منم روم نمیشه بگم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 42 پست
ببین بگو دوس دارمو اینا اگر شرایطشو ندارید اشکال نداره و اینا اگر میتونی فعلا بگذر تا سال دیگه واست ...

مرسی عزیزم لطف کردی ❤️ 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

عزیزم ب فکر اونا هم باش شاید شرایط مالیش رو نداشته باشن یکم توقعت بیار پایین

چون شرایطش رو دارن نااااراحتم 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زودتر ب فکر بودم اما گفتم زشته همین اول راه همش چیز میز بخام

اتفاقا همین اول راه باید ارزش خودتو نشون بدی..کوتاه بیای مجبوری همیشه کوتاه بیای

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.
اتفاقا همین اول راه باید ارزش خودتو نشون بدی..کوتاه بیای مجبوری همیشه کوتاه بیای

دقیقا اینم درسته

فدات .خوشبخت شی انشالله . با لوس بازی بگو یه دفعه نگی 😂

چشممم چشممم

ببین زنگ بزن بهش بعد بگو واسه فردا شب میخواین یلدایی بیارین چی بپوشم به نظرت و اینا اگه گف نمیاریم بگو مگه شما رسمشو ندارین؟ 

تنها ایده تو ذهنم 😂

ولی هرجور شده کاری کن بیارن بعدا عقده نشه برات بعد ازدواج

میخواستم بگم تو این شرایط درک کنیم طرفمونو طلا کافیه

یاد خودم افتادم که برام عیدی نیوردن و ی تیکه طلا خیلی کوچیک بهم دادن و من چقدر جلو خانوادم ضایعه شدم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
ببین زنگ بزن بهش بعد بگو واسه فردا شب میخواین یلدایی بیارین چی بپوشم به نظرت و اینا اگه گف نمیاریم ب ...

وای عجب بلایییی😂❤️

میخواستم بگم تو این شرایط درک کنیم طرفمونو طلا کافیهیاد خودم افتادم که برام عیدی نیوردن و ی تیکه طلا ...

شرایط بدی ندارن عزیزم وگرنه فهمیده هستم ولی واقعا دلم میخاااد خجالت میکشم