2777
2789

منظورم از رابطه دوستیه

و به شدت هم ابراز عشق بکنن و بی قراری

ولی خانم تصمیم بگیره که از رابطه بره چون مورد های بهتری سر راهش اومدن

به نظرتون راحت سرپا میشن؟ یا خیلی آسیب میبینن

منظورم مرد بالای ۴۰ ساله، که همیشه تنها بوده و سرش به کار و شغلش گرم بوده، و اتفاقا شرایط مالی و شغلیش هم خیلی خوبه و راحت میتونه به هر خانمی پیشنهاد بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خانوم ی عوضی به تمام معناس

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
مردا تا چند ماه اول اوکینو خانوما تا چند ماه اول داغون اما هرچقدر میگذره مرده حالش بدتر میشه

خب وقتی خود خانم تصمیم داره که رابطه تموم بشه

احتمالا راحت تر کنار میاد

ولی مرده چی میشه...؟

خب وقتی خود خانم تصمیم داره که رابطه تموم بشهاحتمالا راحت تر کنار میادولی مرده چی میشه...؟

اوایلش اوکیه کنار میاد به مرور بدتر میشه و اگه خانومه کیس خوبی بوده بیشتر پشیمون میشه

💍 دانشجوی مهندسی نفت 

چقدر بی تربیتزندگی هرکسی چالش های خاص خودش رو داره

اون خانوم معنی چالش های زندگی رو نمیدونه اگر میدونست همچین حرفی نمیزد

یعنی چی چون مرد بهتری سراغ داره این یکی رو بزاره کنار؟حالا فرض کن یکی دیگه اومد توی زندگیش بعد ی مورد دیگه هم به چشمش خورد که بهتر بود باید این یکی رو هم بزاره و بره؟!!!!

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خب وقتی خود خانم تصمیم داره که رابطه تموم بشهاحتمالا راحت تر کنار میادولی مرده چی میشه...؟

اگه قرار ازدواج داشته باشید واقعا کارتون درست نیست که به خاطر مورد بهتر رابطه رو ترک کنید ولی اگه فقط دوستی بوده و بحث ازدواج نبوده بالاخره هر دوستی پایانی داره دیگه

اون خانوم معنی چالش های زندگی رو نمیدونه اگر میدونست همچین حرفی نمیزدیعنی چی چون مرد بهتری سراغ داره ...

یه خانم حق داره بهترین انتخاب رو برای ازدواجش انجام بده

آقایون هم همینکار رو میکنن

وقتی خانم میدونه تو زندگی با یه آقایی، به اون چیزایی که میخواد نمیرسه و دائم قراره اذیتش بکنه، پس بهتره رابطه رو تموم کنه