2777
2789
عنوان

شما بگید برای پوستم چیکار کنم‌ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست
داروخونه رفتم چند بار روتین کلی گرفتم از شستشو تا مرطوب کننده و آبرسان و پرایمر ولی برای چند روز خوب ...

خورد و خوراک چطوره فست فود و سرخ کردنی و قند و شکر زیاد میخوری ؟

خیلی دارم

بخاطر همونه گلم

من رفتم پیش بهترین دکتر شهرمون گفت تا اعصابت آروم نباشه نمیشه

کرمپودر اینا نزن بدتر میشه

برو پیش دکتر پوست یه روتین خوبم داشته باش انشالله به آرامش برسی یا یکم سنت بیشتر بشه خیلی بهتر میشه

من الان 21 سالمه نسبت به قبل خیلی بهتر شده در حالی که آرامشم ندارم

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بی رنگ میزنم آرایشم در حد مژه هامو لیفت میکنم ریمل میزنم سایه خیلی کم رنگ رژ نود و کمی تینت به گو ...

من پوست برام خیلی مهمه بقیه چیزا اصراری برای آرایش ندارم ولی کرم پودر نمیتونم نزنم😔اعتماد بنفس اومده پایین

من پوست برام خیلی مهمه بقیه چیزا اصراری برای آرایش ندارم ولی کرم پودر نمیتونم نزنم😔اعتماد بنفس اومد ...

وقتی به پوستت برسی بعد دیگه خودت بیخیال کرم پودر میشی

الان نمیتونی نزنی چون پوستت خوب نیست

بنظرم میگی پوستم مهمه برو دکتر حتما

فست فود اصلا ولی قند و شکر آره

حذفش کن به جایش قند طبیعی مثل خرما انجیر کشمش بخور کلا قند مصنوعی خیلی کم کن بهتر میشی خوابت هم منظم باشه آزمایش هم بده مشکل هورمونی چیزی ببین نداری

بخاطر همونه گلممن رفتم پیش بهترین دکتر شهرمون گفت تا اعصابت آروم نباشه نمیشهکرمپودر اینا نزن بدتر می ...

ینی اول باید قرص واسه اضطراب مصرف کنیم؟

منم خیلی استرسیم جوش میزنم