2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک تعريف شوهر از زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 64 پست
هیچ خودش مقصر نمیدونه که گفت بپذیر شرایطت کم کم بزرگ میشن .و این حرفا خودش میدونه چ ب سرم آورده ولی ...

شرایطت سخته ، دوتا راه هست ، یا راه زندگیت و جدا کنی 

یا کلا دیگه تصمیم بگیری از کاراش ناراحت نشی ، ظاهرا خوب و معمولی باشی باهاش ، اما کمتر ازش تاثیر بگیری .یعنی بخوای دیگه حسابش نکنی ، بعد بیشتر واسه خودت وقت بزاری ،واسه آرامشت، پیشرفت شخصیت 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
@sepi_tow

جواب این تاپیک ها مشخصه 

نمیدونم چرا سختش میکنن 

ما اگر با روند و روش زندگی یکی دیگه مشکل داریم 

میتونیم نوع معاشرتمون رو عوض کنیم 

مثلا من حجاب دارم ، شما نداری 

منم مشکل دارم 

میتونیم یه وقتی که همسرامون نیست رفت و آمد کنیم ، میتونیم بیرون خونه دیدار کنیم ، میتونیم تلفنی یا اینترنتی در ارتباط باشیم ، میتونیم قطع رابطه کنیم اصلا 

اما حق نداریم به دیگری برای نوع پوشش یا سبک زندگیش حرفی بزنیم . فرقی نداره من چه اعتقادی دارم یا شما چه نگرشی داری . دخالت دخالته 

حیلی ساده اس 😊😍

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شرایطت سخته ، دوتا راه هست ، یا راه زندگیت و جدا کنی یا کلا دیگه تصمیم بگیری از کاراش ناراحت نشی ، ظ ...

گفتم بهش اهمیت ندم نمیدونم چقدر موفق باشم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
هیچ خودش مقصر نمیدونه که گفت بپذیر شرایطت کم کم بزرگ میشن .و این حرفا خودش میدونه چ ب سرم آورده ولی ...

فیلم گس لایت رو دیدی ؟؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

گفتم بهش اهمیت ندم نمیدونم چقدر موفق باشم

یهو نمیشه ، هرچی باشه یه علاقه وابستگی بینتون هست .

نمیگم کلا سنگ شو ، یه کوچولو خودخواه تر شو ، یا وقتی ناراحتت کرد با خودت بگو اجازه نمیدم یه نفر دیگه باعث رنجم شه ، یا روحیه مو که باید بخاطر بچه هام حفظ کنم خراب کنه .

نمیشه ناراحت نشی ازش ، ولی دیگه خودت و داغون نکن یا روحیه و اعتماد  به نفست و نباز 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊