2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک تعريف شوهر از زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 64 پست
شوهر من بود تا به غلط کردن نمیفتاد ولش نمیکردم بگه که چطور مانتوی یه زن دیگه و رنگش یادش مونده

خب نگه مهم اینه توجه میکنه و حواسش هست کاش نمی‌گفت من همون عالم بی خبری بودم احساس بدی نمیگرفتم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خب نگه مهم اینه توجه میکنه و حواسش هست کاش نمی‌گفت من همون عالم بی خبری بودم احساس بدی نمیگرفتم

همون دیگه گفتنش بده .

وگرنه ممکنه درروز توجهشون جلب بشه ولی شعورشون برسه چیزی نگن 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دیگه گفتنش بده .وگرنه ممکنه درروز توجهشون جلب بشه ولی شعورشون برسه چیزی نگن

من همسرم کلا از چشم م افتاده خیلی وقته بخاطر بچه ها م زندگی میکنم . تو جمع دوستانم هم گاهی میریم سعی میکنه رعایت کنه چون چند بار ب روش آوردم و اعصابم نمی‌کشه دیگع آروم باشم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
هیچ فرقی با خیانت نداره، یعنی خودش نمیدونه با اینکار از چشمت میفته؟ مردا دیگه خیلی بیشعور شدن

همسر من خیلی کارها کرده  .بخاطر بچه ها تحمل ش میکنم و اینکه شرایط جدایی ندارم فکز میکردم پدرم  حمایت کنه اما گفت زیاد سخت میگیری ولش کن بفکر بجه هات باش

من همسرم کلا از چشم م افتاده خیلی وقته بخاطر بچه ها م زندگی میکنم . تو جمع دوستانم هم گاهی میریم سعی ...

سعی کن اهمیت ندی بخاطر آرامش خودت و بچه هات

سعی کن اهمیت ندی بخاطر آرامش خودت و بچه هات

ی دورهمی یکی دوساعته قابل تحمل هست اما سفر نه 

نه سفر نرو ، سفر صمیمیت بیشتر میکنه

دوستانم هم گفتند بریم ویلا داریم اینا ولی باز شرایط همینه .احساس امنیت و آرامشی ک قبلا داشتم ندارم دیگه 

دوستانم هم گفتند بریم ویلا داریم اینا ولی باز شرایط همینه .احساس امنیت و آرامشی ک قبلا داشتم ندارم د ...

دیگه نمیشه جایی هم نری که .

متاسفم عزیزم که همسرت این آرامش و امنیت گرفته .امیدوارم تغییر روش بده و قدرت و بدونه

دیگه نمیشه جایی هم نری که .متاسفم عزیزم که همسرت این آرامش و امنیت گرفته .امیدوارم تغییر روش بده و ق ...

خیلی بده همش اظطراب چند ساله آرامش ندارم حتی وفتی سعی میکنه محبت کنع نمیتونم کاراش فراموش کنم و بهونه و پرخاشگری میکنم و اونم بیشتر فاصله میگیره

خیلی بده همش اظطراب چند ساله آرامش ندارم حتی وفتی سعی میکنه محبت کنع نمیتونم کاراش فراموش کنم و بهون ...

میدونم چی میگی دقیقا .

آدم یادش نمیره ، بعنی زنها یادشون نمیره هیچوقت 

میدونم چی میگی دقیقا .آدم یادش نمیره ، بعنی زنها یادشون نمیره هیچوقت

امروز گفتم من نمیتونم مادر خوبی باشم چون اصلا روان سالمی ندارم از وقتی بیدار میشم داد میزنم تا بخوابم اصلا تحمل شیطونی ها و خرابکاریشون ندارم

چی گفت؟

هیچ خودش مقصر نمیدونه که گفت بپذیر شرایطت کم کم بزرگ میشن .و این حرفا خودش میدونه چ ب سرم آورده ولی منو دور میزنه. تاپیک های من زیاد هست منو زیاد آزار روانی داده واقعا نمیدونم چطور رفتار کنم ی خشم درونمه تو هر شرایطی .فکر کن مزاحم  خانم‌ ها تو  خيابون شدن میگفت من کاری نکردم که متلک و دنبالشون افتادن چيزي نیست .خدا میدونه چیکار ها کرده