2777
2789

دیشب اونجا بودیم جلوی اونا گفت چند روزه رو مخمه نمیتونم تحملش کنم 😐 یعنی منظورش من بودم 

برگشتیم خونه کلا باهاش حرف نزدم 

امروز صبح بهش گفتم تو شخصیت و شعور نداری که جلوی خواهر و عمت به من همچین حرفایی زدی ؟ 

گفت چیز خاصی نگفتم بزرگش نکن ولی من یه دعوای بزرگ درست کردم و از اونجایی که قرار بود شب یلدا رو خونه خواهرش باشیم بهش گفتم نمی رم بجاش میرم خونه مامانم 

بهش گفتم میخوای دوباره امشب بریم جلوی مردم بهم بی احترامی کنی هیچ‌جا باهات نمیرم ! اگه مشکلی باهام داری به خودم تو خونه بگو این عادت کثیفو بذار کنار که تا دوتا آدم میبینی یا مادرتو میبینی شروع می‌کنی به بی احترامی کزدن به من ! 

گفت نمیری خونه مامانت  اجازه نمیدم بهش گفتم دست خودت نیست 

بعدشم یه حرفایی که خیلی ناراحتم کردن زد و گفت برو ولی دیگه کاری به کارت ندارم 

منم سوییچ ماشینو بچه رو برداشتم شب نشینی رفتم خونه مامانم .. 

بنظرتون حق داشتم ؟ 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری

بعدش عمه ش زنگ زد جواب ندادم 

مادرش پیام داد چقدر بزرگش کردی چیزی نگفت ! 

بهش گفتم پسرت تربیت نداره بهش یاد بده به زنش تو جمع بی احترامی نکنه .

الان خونه مامانتی

نه عزیزم شب نشینی قرار بود خونه اونا باشیم ولی نرفتم 

رفتم خونه مادرم الان تازه برگشتم خونه خودم 

اونا تدارک دیده بودن البته قرار بود هرکس برا خودش شام از بیرون سفارش بده ولی مادر شوهرم پیام داد گفت زشته باید می رفتی 😐

اره رو نده بزار ترک کنه عادتشو

متأسفانه ترک نمیکنه وقتی مادر و خواهر شو می بینه به من بی احترامی می‌کنه هزار بار بهش گفتم ولی کنترل زبونشو نداره

جواب عمه اش رومیدادی اینکه جواب تلفن ندی جالب نیست یه بهانه ای میاوردی ولی به مادرش خوب کردی گفتی

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن