2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم چند سال پیش شیرآلات گرفتم هزینه ارسالش دویست وخورده ای بود

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

😂منم نصف خریدامو بخاطر هزینه ارسال لغو میکنم . چون زورم میاد واقعا 

مخصوصا باسلام چون همه محصولات رو باید از یک غرفه بخری. هر غرفه ای پول پست جدا میگیره . چون هرکدوم از شهر خودش پست میکنه برات .

باسلام یه سری لوازم داره که قیمت و تنوعش بهتر از دی جی کالا هست ولی بخاطر پول پست زیاد و نظرسنجی کمش من ترجیحم همون دی جی هست

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

دقیقا میخواستم از دیجی یه چیزی سفارش بدم پول پست و دیدم منصرف شدم، شاید چون آخر ماهه و شب یلداست😐

حاجی دیجی ک واقعا بد شده

من ی ماه بد سفارشم دستم رسید

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دخترا اگر پیراهنای خوشگل و لباس های باکیفیت و قیمت مناسب میخواهید لطفا کلمه پوشاک سنجاق رو تو گوگل سرچ کنید و‌ کارامونو داخل سایت ببینید و به راحتی سفارش بدید🌸🌿

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

از ی غرقه خریدمیخوای بکنی

یا چندتا غرفه ک هزینه ارسالت اینقدر زیاد شده؟

من س تا تیکه وسیله سفارش دادم

هزینه ارسالش نزدیک دویست شد

حظوری میرفتم همون وسایلو بگیرم شاید ارزون تر میخریدمشون