2777
2789

من افسردگی دارم حال روحیم به اندازه کافی داغون بود الان چندوقته کات کردم هرروز کارم شده گریه مثل دیوانه ها شدم نه از پارتنر و دوست پسر شانس داشتم نه خواستگاری چیزی دارم انگار هیچکس نمیخوادم به کسایی که پارتنر یا همسر خوب دارم غبطه میخورم همش میگم چرا من شاتس نداشتم تو روابطم چرا کسی منو نخواسته تا الان! پول تراپی و این داستانارم ندارم چه کار کنم به نطرتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که پول زوانشناس نداری کتابهای خودیاری بخون خیلی روحیه رو عوض می کنه اینکه چجوری مستقل و قوی باشی با اعتماد به نفس زندگیتو بسازی و به خودت تکیه کنی و منتظر کسی نباشی

الان در دوره زمونه ای زندگی می کنیم که مرد خوب کمه ، خودت داری تو همین سایت میبینی اونایی هم که ازدواج کردن خیلیا ناراضی و پشیمونن ، پس سرنوشت یکسری از ما دخترها مجردی و تنهاییه باید بپذیریم چون تنهایی بهتر از رفتن تو رابطه یا ازدواج با آدم نامناسبه ، باید یاد بگیریم با شرایطی که داریم حال خودمو خوب کنیم