2777
2789
وقت نمیخواد علاقه میخواد و عادت مثلا من همیشه باید ارایش کنم ..ارایش وقتی ازم نمبگیره عادت کردم ترمی ...

اخه میدونی من میکاپ میکنم جوش میزنم بعد سه ساعت احساس میکنم صورتم داره از میکاپ خفه میشه باید حتمن بشورم نمیدونم چطور بعضی ها داعم ارایش میکنن پوست خوبی دارن شما روتینت چیه ؟

جآری من دوتا بچه پشت هم آورده مادرشوهرم میگه من صورت واقعیش ندیدم شبانه روز آرایش

وای دقیقا 

جاری من یه بچه کوچیک داره همیشه خودش مرتب 

خوش بو عطر زده

مرتب 

شیک پوش 

یه آرایش خیلی ملایم و خوشگل هم داره 

تو مجلسی چیزی هم باشه همیشه زودتر از من رسیده 

بچه اش هم همیشه تمیز و مرتب 

اونوقت من سه ساعت فقط هی باید خط چشم بکشم و پاک کنمممم در اخر هم به این نتیجه میرسم که کلا خط چشم نداشته باشم  😐😂🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای دقیقا جاری من یه بچه کوچیک داره همیشه خودش مرتب خوش بو عطر زدهمرتب شیک پوش یه آرایش خیلی ملایم و ...

آره والاه دقیقااااا درست گفتی😁👍

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
وای دقیقا جاری من یه بچه کوچیک داره همیشه خودش مرتب خوش بو عطر زدهمرتب شیک پوش یه آرایش خیلی ملایم و ...

اخ اخ گفتی من یک عروسی میخوام برم اتاقم جنگ میشه از وسیله هام سه ساعت باید بشینم ارایش کنم اخرم شبیه گلابی میشم

من حموم رفتنم‌حالا دوساعت طول میکشه واقعن شاید من تنبلم🤣🤣خیلی ها دیدم با وجود بچه همیشه تو‌لباس خر ...

یا اونا زرنگن  وما تنبل 

یا زیادیی فکر حرف مردم هستن وما بیخیالیم😂

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
باید یک‌فکری برداریم خواهر نمیشه اینجور🤣

آره والاه من گاهی حوصلم بکشه برنامه ریزی میکنم 

نیم ساعت کار نیم ساعت استراحت دوباره نیم ساعت کار نیم ساعت.....

بعد تا شب خداییش‌ هم کارام کردم هم به خودم رسیدم و....