2777
2789

19سالگی ازدواج کردم خانواده شوهر خوبی دارم شوهرمم خوبه همه ویژگی هایی که یه مرد میتونه داشته باشه که زن بتونه بهش تکیه کنیو داره اما...

بعد دوسال با دعوا و بحث فهمیدم اخلاقشه...

خانوما هر ویژگی خوبی بگی کم و بیش داره اما یه اخلاثش همیشه دلمو میشکونه .

بچه ست مداااام تو گوشیه دیوار میبینه و هر وقت میگم بذار کنار میگه کارمه دنبال ماشین برای خرید و فروشه .

باشه قبول بعد مثل دختر میمونه البته این ویژگی برا دخترا خوبه ها ولی اینکه یه مردی اینو داشته باشه...قهر

خیلی قهر میکنه بهش برخورد قهر میکنه لطفاً پیام شوخی و خنده نفرستین مثلا میبینی کلی کار و برنامه داریم این یهو وسط یه چیزی باب میلش نبود قهر میکنه و تموم اون کارا اون روز کنسله .منم خسته شدم چرا نمیتونه بفهمه این زندگیه ...شاید یه روزی دلم اونقدرررر پره میخوام برم بیرون بگردم یهو سر چیز الکی بحثمون شد حتی اگه خونه هم بمیرم منو نمیبره بیرون راهکار میخوام من اصلااا نمیتونم قهر بمونم بعضی وقتا کارای اشتباهی کرده که من گذشتم فقط به خاط اینکه ساعاتمون خوب باشه شاید تو این دوسال حتی یه بارم قهر نکردم دست خودم نیست نمیتونم قهر بمونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی

حتما دنبال کن عزیزم،  مثلا کلمه ی عشقم و نفسم و از این چیزها برای مردا نباید به کار بره و..

یه غذا هم متناسب مزاجشون باید توجه کنی ...

امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیفته 

مرنج و مرنجان

قهر کردن یک نوع خشم هست که زندگی زناشویی رو به نابودی میکشه 

وقتی با زبان بدن و بدون حرف زدن اوضاع رو خراب میکنه شما هم هر کاری رو که دوست داری بلکه از قصد کاری که اون دوست نداره ، بدون  اون انجام بده تا زمانی که با زبونش اعتراض کنه بعد بگو رفتارت به من اجازه داد این طوری برداشت کنم با زبونت حرف میزدی ببینم چی میگی 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
هر کاری میکنم بدتر میشه نصف سالو قهریم ما

یه چیزیش هست  اگه کوتاه بیایی بدتر میشه 

میدونم یه عامل بیرونی یه نارضایتی هست که  باعث میشه تو خونه این مدلی خشمش رو نشون بده  

اگه حل نکنی تا آخر اذیت میشی برو مشاور و کمک بگیر یا راجع شخصیت شناسی و اختلالات شخصیتی  مطالعه کن ببین شبیه کدومشون هست 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد