2777
2789

حالا خودتو ناراحت نکن نصفه شبی ماچ بهت

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونتماچ به کلت😘

فدات عسیسم💋😁

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

خیلی بدم میاد ازشون ... هیچ تعریفی نمیکننا فقط ضدحال میزنن...بابا تو ک همه چیو میفهمی یکبار تعریف کن ...

همین ک نوشتم رو بهشون بگو محو میشن تو افق😂

بگو نظرت چیه اگ تو دنیای موازی اینه توالت شده باشی؟

ی بار استوری گذاشتم ... ولی اون موقع مادرشوهرم اینستا نبود ببینه

دوباره بذار فدا کله ت

ولی میدونی من تجربه شخصیم بهم ثابت کرده مثلا اگ بهت میگن چقد چاق شدی در جوابشون خیلی ممنونم این حرفتون خیلی بهم انرژی مثبت داد چون خیلی وقت بود ک رو چاق شدن تمرکز کرده بودم و الان به هدفم رسیدم با خوشحالی و ارامش بهش بگو

یا کلا هرچی ک گفت تو اینجوری جواب بده

یا مثلا اگ گفت زشت و اینا بهش بگو خواستم دختراتون یا خودتون احساس تنهایی نکنین البته با خنده