2777
2789
عنوان

با مردا باید با داد و بیداد حالی کرد یا خرشون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 27 پست

من پشیمان هستم از اول شل گرفتم الان حریف ش نمیشم الان مجرد ی میره سفر تلفن ش رمز گزاشته تمام خط قرمز های من زیر پا گزاشت همه چی براش عادی شده و من هر روز احساس بی ارزشی میکنم و اصلا هم زیر بار نمیره رفتارهاش آزار دهنده س.از این نمیترسه  من از دست بده چون خیلی ساده گرفتم و زود بخشیدم همیشه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موقعی ک با یک مرد وارد یک رابطه میشید با هر عنوانی خط قرمزهاتو بگین اشنایی ۶ ماهه بزارین ب همه رفتاراش دقت کنید حتی نوع رفتار با حیوونا برید پیش مشاوره  

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
من پشیمان هستم از اول شل گرفتم الان حریف ش نمیشم الان مجرد ی میره سفر تلفن ش رمز گزاشته تمام خط قرمز ...

یکبار ک سفت بگیری درست میشه اگ بچه داری بنداز سرش برو قهر مخصوصا وقتی مجردی میره سفر

من پشیمان هستم از اول شل گرفتم الان حریف ش نمیشم الان مجرد ی میره سفر تلفن ش رمز گزاشته تمام خط قرمز ...

اره واقعا من خیلی خانوما رو دیدم از جمله مامان خودم ک چه قدر ساده بودن و بعد ها چ قد چوب سادگی شونو خوردن به خاطر همین میخوام از قبل یاد بگیرم این جور چیزا رو

یکبار ک سفت بگیری درست میشه اگ بچه داری بنداز سرش برو قهر مخصوصا وقتی مجردی میره سفر

خانواده حمایت نمیکنن میگن ایراد الکی نگیر چکار تلفن ش داری. میگه رفتم سفر کار اداری داشتم تو کجا بیای با بچه اینور اونور  ب بهانه ی کار کوچک دو روز می‌گردن و میچرخن .ب پدرم گفته این ایراد گیر هست خیلی شخصیت خودشیفته داره اصلا حرف تو مخش نمیره الیته اونجا ک ب نفعش نیست. صلاحش داد و بیداد هست من از بچگی خیلی آروم بودم و از بحث و جدل فراری بودم بخاطر همین خیلی صبوری کردم الان روانم از هم پاشیده

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بعضی جاها هم باید ررنده رفتار کنی مثلا یه مرد قهر قهرو عه توام مثل خودش ۱۰۰ پله بدتر کن خیانت میکنه رهاش کن بدون گفتن حرفی اگ میخای برگردی نگی حضانت میخام پول میخام حق طلاق با شروط تمام بگیر 

اره واقعا من خیلی خانوما رو دیدم از جمله مامان خودم ک چه قدر ساده بودن و بعد ها چ قد چوب سادگی شونو ...

نه زیاد سخت بگیر ن شل بگیر خط قرمزات رو بدونه .و اینکه اگه ناراحت شدی ازش حتما ب روش بیار تو خودت نریز اصلا ک کینه روز ب روز زیادتر بشه.من همسرم الان نمیدونم پول چیکار میکنه ب حسابم میریزه ولی نمیدونم کلا چیکار میکنه

خانواده حمایت نمیکنن میگن ایراد الکی نگیر چکار تلفن ش داری. میگه رفتم سفر کار اداری داشتم تو کجا بیا ...

با پدرت حرف بزن مستقیم بگو ازت حمایت کنه

با پدرت حرف بزن مستقیم بگو ازت حمایت کنه

پدر منم ی آدم ساده و ساکته حریف این نمیشه .اینم یجوری از خودش حرف میزنه و خودش بی تقصیر جلوه میده .ب پدرم گفتم جدا شم گفت اصلا بچه ها چی میشن تنها بودی جدا میشدی ن الان 

پدر منم ی آدم ساده و ساکته حریف این نمیشه .اینم یجوری از خودش حرف میزنه و خودش بی تقصیر جلوه میده .ب ...

جدا نشو ب پدرت بگو تو فقط پشتم باش و هر چی گفتم حمایت کن نمیخاد کار دیگ بکنی حرفاتو بگو بهش بچه رو هم بده بهش یه دو سه روز نگر داره 

جدا نشو ب پدرت بگو تو فقط پشتم باش و هر چی گفتم حمایت کن نمیخاد کار دیگ بکنی حرفاتو بگو بهش بچه رو ه ...

نصف روز هم نمیگیره میاد هر جا هستم تحویل میده .پدرم میبینه چقدر تنها هستم اون ب هر بهانه اینور اونور میره و دنبال مجردی  رفتنه البته دوستان بی‌شعور ش هم بی تاثیر نیستن خیلی دهن بین هست و اونا روش تاثیر بد گزاشتن