2777
2789
عنوان

مجرد بودن تا ابد بالای سی سال بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 24 پست

عزیزم بعد ازدواج تصمیم صدرصدی باشما نیست هم برای بچه اوردن یا نیاوردن هم برای ب فرزندی قبول کردن 

مگر اینکه قبل ازدواج شرایط بذاری و طرف مقابل بپذیره ک معمولا هم بعد گذشت چن سال نظر عوض میشه 

محتمل ترش ازدواج و بچه دار شدن خودته

منم تصمیم گرفتم هیچ وقت بچه دار نشم متاهلم چندساله ازدواج کردم اما اصلا نمیخوام بچه دارشم خیلیم دلیل ...

منم همینطور

دلالیل موجهبرای ازدواج نکردن و بچه دار نشدن زیاده ولی اینجا اکثرا بچه ان تعجب میکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=365034552]۳۶ سالمه تا ابد قصد ازدواج ندارم[/QUOبرام مهمه چرااا

خب درآمدم رو دارم نگران این ک در آینده چی پیش میاد برام نیستم،سفرم رو میرم،حالم تنهایی بهتره ،مخصوصا  وقتی زندگی های الان رو میبینم میترسم واقعا  از ازدواج

۳۶ سالمه تا ابد قصد ازدواج ندارم

منم اگرخانواده خوبی داشتم ومجبور نبودم برای فرار ازخونمون ازدواج کنم هیچوقت ازدواج نمیکردم خیلی تو این چندسال اذیت شدم نمیتونم بگم که چی بهم گذشت

منم اگرخانواده خوبی داشتم ومجبور نبودم برای فرار ازخونمون ازدواج کنم هیچوقت ازدواج نمیکردم خیلی تو ا ...

خداروشکر خانوادم خوبن، مادرم بزرگترین نعمته زندگیمه ،پدرم ک ۱۳ ساله ک ندارمش فرشته زندگیم بود برادرام از گل نازکتر بهم نگفتن شاید همین هم باعث شده هیچ وقت به ازدواج فکر نکنم،ولی من نمیگم ازدواج بده،خوبه با آدم درستش،انشالا بهترین ها براتون رقم بخوره

منم همینطوردلالیل موجهبرای ازدواج نکردن و بچه دار نشدن زیاده ولی اینجا اکثرا بچه ان تعجب میکنن

تو دنیایی که تو هر چهل ثانیه یه نفر خودکشی میکنه درجهان یه بچه بیگناه و بیارم که چی بشه من زندگی سختی داشتم دنیا ارزش تجربه کردن نداره...تازه فکر کن الان اینجوریه بیست سال دیگه ازاینم بدتر میشه ..من که دیر ازدواج کردم و همش ترس از این دارم که اگه بچه دار شم و یه بلایی سرم بیاد یا زود بمیرم اون بچه چی میشه کی ازش مراقبت میکنه اونم تو این دنیای بی رحم ..وخیلی از مسئولیت ودغدغه های مادرشدن میترسم..ودیگه تو خودم نمیبینم که این ریسکو بکنم فقط بخاطر دل خودم ..اینم بگم ازاینم میترسم که اون بچه خوب از اب درنیاد و عینه داداشم که مامانمو پیر کرده با غصه هاش اذیتم کنه و خونمو بکنه تو شیشه

خداروشکر خانوادم خوبن، مادرم بزرگترین نعمته زندگیمه ،پدرم ک ۱۳ ساله ک ندارمش فرشته زندگیم بود برادرا ...

آخی خدا حفظش کنه برات عزیزدلم خوشحالم که آرامش داری کنار خانواده ات‌...بخدا منم اگر جای تو بودم ازدواج نمیکردم مردای الان به دردنمیخورن اکثرا خیانتکارن تکیه گاه نیستن بیشتر سوهان روحن

آخی خدا حفظش کنه برات عزیزدلم خوشحالم که آرامش داری کنار خانواده ات‌...بخدا منم اگر جای تو بودم ازدو ...

عزیز دلی ،خدا عزیزات رو برات حفظ کنه،انشالله زندگیت سرشار از آرامش و حال دلت خوب بشه،آرزوهات بشن برات خاطره🥰

عزیز دلی ،خدا عزیزات رو برات حفظ کنه،انشالله زندگیت سرشار از آرامش و حال دلت خوب بشه،آرزوهات بشن برا ...

خیلییی ممنونم مهربوون انشالله شمام همینطور زیر سایه مادر گلت درکنارخانواده شادوخوشبخت باشی انشاالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده 😍😍😍ممنونم از دعای قشنگت💕💖💕