2777
2789
عنوان

مامان دوستم آبرو ریزی کرد

275 بازدید | 18 پست

توی ی اداره کار میکنه بعد ی کارمند هست مجرده و خانواده دار 

بحث ازدواج پیش اومده و پسره گفته من قصد ازدواج دارم و اینا

بعد مامان دوستم از بعدش هر دقیقه می‌رفته پیش پسره از دختر خودش (رفیقم) می‌گفته 

یا اون آقا گفته خواهرم کنکوریه مامان دوستم هی می‌گفته خوب زنگ بزن دختر من باهاش هماهنگ کن برای مشاوره (دخترش دانشجو فرهنگیانه)

هیچی دیگه پسره الان مامان دوستم رو میبینه سرشو اونور میکنه ن سلام میکنه ن محل میذاره آبروی خودشو دوستم رو برد واقعا خیلی جفتمون ناراحتیم چون پسره پیج دوستم رو داشت حتی دوستمو انفالو کرد خیلی زشته بچها دوستم خیلی خورد شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه دخترشو از سر راه پیدا کرده اینجوری میگفته؟ کاری نکنین، زمان حلش میکنه. فقط مامان دوستتون اصلا طرف پسره نره

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

هیچی فقط به روی خودتون نیارین گند حسابی زد مادره اخه مگه دختری که قراره معلم شه مونده رو دستش😑😑😑

اعصابم رو خورد میکنه 

بخدا مامان من از شوهر متنفره نمیدونم چرا بعضی مامانا دوست دارن زود دختر رو شوهر بدن

دوستم بدبخت ۲۲ سالشه

اعصابم رو خورد میکنه بخدا مامان من از شوهر متنفره نمیدونم چرا بعضی مامانا دوست دارن زود دختر رو شوهر ...

والا مامان منم خواستگار رو نمی ذاره صدکیلومتری خونه بیاد

شاید مامان دوستت خیالش از یه چیزی راحت نیست مثلا مریضی چیزی داره می خواد تازندست دخترشو سرسامون بده

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
فکر کنم مامان خودته

حالا مثلا فکر کن مامان منه واقعا دوست داری ینفرو ناراحت کنی؟🤣شاید یکی روش نشه راجب خودش بگه ک البته تو نینی سایت هیچکس کسی رو نمیشناسه نمیدونم چرا باید ب اسم دوستش حرف بزنه ک شما پلیس بازی در میارین

والا مامان منم خواستگار رو نمی ذاره صدکیلومتری خونه بیادشاید مامان دوستت خیالش از یه چیزی راحت نیست ...

نه والله رفیقم سالمه خیلیم موفقه دختری ب شدت مومن باهوش هنرمند چند تا زبون بلده