2777
2789

این شوهر بنده شدیدا سرد مزاجه شایدم خودشو جای دیگه خالی میکنه منم برعکس خیلی گرمم هرکاری کردم مزاجش تغییر نکرد حتی معذرت میخوام شبا با لباس باز میخوابم بعضی وقتام بدون لباس که شاید ی فرجی شد امشب آقا گفت خجالت نمیکشی پیش من ل... ت میشی 😐😐😐😐الان هودی شلوار پوشیدم تصمیم گرفتم از امشب باهمینا بخوابم شما بگید من جواب این مرد و چی بدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلاق بگیر

جدی میگم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.