2777
2789
عنوان

بیاین داستان زندگیمو بگم داره قلبم پاره پاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3442 بازدید | 129 پست
راستش همین کارم کردم اون پسره خیلی خشگل و سفیده من سبزه ام همش میگم هیچوقت با این بدن پای من نمیمونه ...

انقد دلم میخواد بزنم لهت کنم اسی چقد خیانت کاری ریدی با این فکرت پسره به وقتش انداختت دور گفته برو حالا بچتو وزندگیتو نابود کنی بری دنبالش به مولا دوروز بعدش میندازت تو اشغالی ،ببخشید ببخشید خیلی احمقانه فکر میکنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه باعشق ازدواج نکردن

خیلیا عاشق کسی دیگه بودن ولی قسمت و تقدیر نذاشته ب عشقشون برسن یا اینکه پسره بی عرضه بوده و نتونسته...

درهرصورت گذشته 

مطمئن باش چون ب اون آدم نرسیدی فک میکنی عاشقشی 

ذات انسان همینه

هرچیزی ک بهش نرسه رو بیشترازهمه میخواد

اسی از بستگان یکی منو میخواست مجرد بودیم به همه هم گفته بود اینو میخوام روز ختم پدربزرگم به مامانم گفت توروخدا دخترتو بده بهم هم سن هستیم یک هفته اون از من بزرگتره

بعد من دیگه ازدواج نکرد هرجا ببینه منو اشک میریزه استوری هامو دنبال میکنه لایکم میکنه ولی من تا میتونم از خودم و شوهرم میذارم تا ازم بگذره فکر کنه ما خیلی عاشق همیم و ازم دل بکنه بره پی زندگیش 

اصلا ازدواج نمیکنه هرچی بهش میگن منم۹سال از ازدواجم میگذره دوتا بچه دارم 

مادرم میگفت هیچی نداری به تو دختر نمیدم الان پشیمونه میگه خیلی خوشگله کاش میدادمت 😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ینی داره دروغ میگه آخه ده سال نالیدن برای منی ک تو این ده سال ی بارم ن دیدمش ن هیچی؟ من میگم شاید عش ...

راست و دروغش برات فایده نداره الان 

به موقعش مرد نبود و تو رو بازیچه کرد 

الان ابراز عشقش جز ضرر زدن به تو هیچ فایده ای نداره 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی فردای عقدم حالم بد شد گفتم نمیخوام ک نمیخوام این مردو اما اینو اون اومدن نذاشتن گفتن نمیشه آبروم ...

اون دوست داشت میومد جلو الان فقط میخواد زندگیتو خراب کنه از کجا معلوم طلاق گرفتی بیاد جلو اگه همسرت مرد خوبی کلا خططو عوض کن بخاطر بچتو شوهرت زندگیتو خراب نکن

گفتم میگ فکر میکنی من نامردم من خط قرمزم زن شوهر دار بود ببین تو چی ب سرم آوردی

داره از احساست سو استفاده می‌کنه 

ببین بشین تو زندگیت به هیچکسی هم فکر نکن 

نقد رو به نسیه نفروش 

فردا خوب که جدا شدی از شوهرت زندگیت پاشید از هم یه بهونه میاره که نگیرتت 

تو میمونی و پلهای خراب شده پشت سرت